diumenge, 22 de maig del 2011

PER AL·LUSIONS

Fa uns dies, la Ma. Dolors ens enviava una fotografia (sense estar-ne segura) d'una mallerenga i deia que si en Joan la veies ens podria dir si ho era o no.
Doncs bé, si entreu a BTV notícies Delta trobareu el meu fill diumenge passat dia 15, presentant a la gent que havia anat a l'estació biològica del Prat de Llobregat....què diríeu? Doncs si, una mallerenga! De mallerengues n'hi ha de moltes classes, a més a més depén de si és mascle o femella.
Família dels pàrids: Mallerenga d'aigua (Parus palustris). Emplomallada (Parus cristatuts). Petita(Parus ater). Blava (Parus caeruleus). Carbonera (Parus major). Família dels aegitàlids: Mallerenga cuallarga (Aegithalos caudatus). Família dels timàlids: Mallerenga de bigotis (Panurus biarnicus).
Aquesta, concretament, és una mallerenga cua llarga, molt difícil de veure. No ho dic jo, ho diu el reportatge. Us convido a veure'l.
Una mare cofoia.

3 comentaris:

  1. Veieu com es pot aprendre de tots! jo de marellengues no en sé res, com de moltes altres aus. Visca el Joan junior i la mare que el va...

    ResponElimina
  2. M'agrada, mp'agrada que d'una cosa en surti una altra. Com ja queda dit, visca el Joan, visca el vi i visca la mere que el va parir (jo soc més, diguem-ne "crua")

    ResponElimina
  3. He entrat a BTV noticies Delta i he vist al meu nebodet. Què maco! Felicitats.
    Per cert, fa dies que vull dir que m'entusiasma el camp de roselles fotografiat per la Maria Dolors. Cada matí, quan entro al blog, el primer que faig és mirar-me les flors. També a tú, felicitats!

    ResponElimina