diumenge, 8 de maig del 2011

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 100

JA VAN 100 VIBRACIONS

He triat aquesta magnífica arpa de braç del s.XIX que es conserva en el Museu dels instruments musicals de Milà, per celebrar amb vosaltres el número cent de les meves aportacions com a arpa, (abans ja havia fet altres entrades al bloc sense cap denominació). La diferència entre les antigues violes de braç i les de gaba, prové de la manera d’agafar-les per part de l’ instrumentista, amb el braç o entre les cames, gambes. Aquest disseny tan acurat correspon cap el 1850...Com si fos un mascaró de proa d’un vaixell, aquesta figura femenina tallada en fusta, li dóna una gran bellesa.

Quan la Mª Dolors ens va proposar la idea d’escriure en un bloc nostre, em va semblar una utopia, com fer-ho? com aprendre’n?, tots els interrogants que vulgueu se’m vam presentar. Mª Dolors agraeixo el teu entusiasme i creure en aquest projecte petit i divertit per formar-ne part tots nosaltres, algú s’ha quedat pel camí i un altre ha pres volada més alta, però el bloc és aquí. Gràcies a la Meri per fer-nos de mestre amb paciència i dedicació.

Espero celebrar els 200 en un futur.

2 comentaris:

  1. Avui dilluns, arribo al despatxi, abans d'entar en temes de feina com era la meva obligació, m'endinso dins el blog dels Lletaferits i veig la magnífica aportació de la Maria Teresa tant en fotografia, com en erudicció, com en la reflexió sobre el nostre blog. A risc de que la Maria Dolors digui que no es pot estar sempre content, us dic i em dic que quina sort tenir-vos com amics, tan enriquidora la vostra presència la meva vida! Malole, la romàntica

    ResponElimina
  2. Al pas que portes, la celebració del número 200 està a tocar! L'enhorabona!

    ResponElimina