dilluns, 2 de maig del 2011

LA TRESCA I LA VERDESCA



  • Em vesteixo amb la notícia de la mort de Bin Laden, l'encarnació de tots els mals i desastres. Una figura que amb el temps s'havia anat diluint, un llop al que no se li veien les urpes perquè no les necessitava perquè ja tenia qui esgarrapava en el seu nom. Què canviarà? Segurament res .
  • Ja tenim beat nou. Una altra figura, de sentit absolutament contrari però que també s'ha convertit en una idea.
  • A mi, deixeu-me que us ho digui i sense ànim d'ofendre, m'agraden més els homes que les idees. Aquestes sempre acaben tergiversades. Sinó veieu l'exemple del Che, convertit en samarreta i icona de tot el que ell combatia.
  • Segurament els dos personatges del dia deuen tenir (d'un em consta), la seva efígie en una tassa, en una samarreta o en un pin, com uns nuvis reials qualsevol. Idees, més que persones...

1 comentari:

  1. No crec que la mort de Bin Laden, i el nomanament del nou beat canvin res del món. Els canvis els han de portar vents nous que bufin amb bones polítiques, bones economies, bona sanitat i escoles, en fi cal renovar-ho casi tot, la pregunta és si tenim en el món gent minimament preparada per fer-ho? Pinten bastos per molts mesos.

    ResponElimina