dimecres, 4 de maig del 2011

PANEM ET CIRCENSES 3ª etapa

  • Declaraciones del jefe de la CIA, Leon Panetta: No van voler informar Pakistàn per por que fracasés la misió. Primerament havien estudiat altres alternatives com un atac aeri a la residència del líder de Al Qaeda, utilitzant bombarders B-2, i que ho van desestimar per temor a causar "massa danys col·laterals". També va reconéixer que Bin Laden no estava armat i que si hagués aixecat les mans l'haurien capturat però com que va oposar resistència... En què quedem? Quan sents Obama dient que elll va ordenar que el matessin, alguna cosa no lliga.
  • En Dick Cheney, vicepresident del Govern de Bush reclamant el dret a dir que l'han mort gràcies a ells, que van decidir emprar "tècniques millorades" d'interrogatori (les tristament cèlebres "waterboarding") per tal d'obtenir tota la informació sobre el que sabien als detinguts a Afganistan i Guantánamo. No se si veurem mai las fotos (que ells mateixos diuen que són atroces) però prefereixo no veure-les.
  • La companyia japonesa Sony ha informat d'un nou atac al seu sistema, que aquesta vegada afecta a 24,6 milions de comptes de clients, després que 78 milions varen veure vulnerats les seves dades de PlayStation Network. Jopeta, que diu la meva néta, aneu, aneu jugant amb maquinetes.
  • Segons un estudi presentat pel grup Cofresco Frischhalteprodukt, cada any 3 milions de tones d'aliments son llençats a les escombraries, el que suposa 65 kilos i una despesa de 250 euros l'any per habitant. principalment fruita i verdura. Que tenen contractats aturats per remenar contenidors?
  • S'ha descobert que un fàrmac per "el atezado" (sabeu què és?) dit melatonan, suposo que és per a posar-se "moreno", pot produir càncer de pell com a efecte secundari; pot induir a l'anorexia i millorar "l'apetit sexual". A que algú ho proba per això últim? A mi em recorda l'acudit d'en Capri quan deia allò de menys els peus plans, ho cura tot.
  • L'Agència Espacial Europea ha probat les capacitats del Prototip Terrestre d'Eurobot que s'utilitzarà en futurs viatges a Mart, en la zona desèrtica de Rio Tinto a Huelva. Vés que no fos aquí on van aterrar els de l'Apollo 11, que encara hi ha molta gent que dubta que arribessin a Mart.
  • En la llet materna de 7 dones de l'est i el noroest del Japó s'ha detectat radiació. Les autoritats insisteixen que els nivells trobats no suposes cap risc per la salut. I d'aquí cent anys, tots calbs!
  • Kate (perdó Katherin), duquesa de Cambridge, diu que vol ser "una simple mestressa de casa" i estar el màxim temps possible amb la seva parella, en la localitat d'Anglesey, a on viuen en una casa sense personal. I que vol gaudir de ser la parella d'un militar de la RAF. Què mona, oi?
I la perla: Dieu-me com és possible que algú que no tingui un màster en ciència, pugui entendre aquest anunci de l'Obra Social "la Caixa".

Descubre por qué el alma no cambia. Si tienes en tu móvil la aplicación de lectura de QR Code, solo tienes que enfocar el código. Si quieres descargar una aplicación de lectura de QR Code, puedes hacerlo desde App Store, Android Market Place o el sitio de descarga de aplicaciones de tu dispositivo.

Fa por ¿veritat? I si tornem al Codi Morse?

1 comentari: