dissabte, 26 de juny del 2010

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 28



L'ÙLTIMA ESTACIÓ


Hola a tots/totes, els que sou a Barcelona i els que esteu de vacances a fora. Recomanar-vos la pel·lícula que el Rafel ens va indicar, (veieu el seu reportatge al bloc del divendres 11 de juny). No us puc dir res més que ell no ens hagi dit. Narra el conflicte entre l’amor de Tolstoi per la seva dona Sofia, i la seva dedicació política, que el porta a triar d’una manera molt dolorosa entre les dues opcions al final de la seva vida.

Meravellosos els dos protagonistes, Christopher Llummer i Helen Mirren, i tots els altres actors. Ben recreada la vida de Rússia de l’època. Producció anglesa, alemanya i russa. Estrenada l’11 de juny, tan sols fa uns dies.

2 comentaris:

  1. Clico damunt index-dvd.com i no em surt res. Què haig de fer? Com sempre, no puc fer cap comentari sobre la pel·lícula ja que no la he vist. Veig que en Rafael ha tornat. Bien!I la Ma. Dolors (varem parlar dissabte per telèfon) S'ha acomiadat fins la tornada de Romania. Diu de veure'ns. Jo puc fins el 12 ja que el 13 marxo al càmping. M'agradaria poguer-ho fer.

    ResponElimina
  2. Posiblemente la reunión la tengamos que hacer antes de que salga el sol, no fuera caso que… Y además sería cuestión de llevar agua vendita y ajos. ¿No os parece demasiada coincidencia en querer ir a Rumanía, después de nuestra fiesta de Vampiros? ¿Y que se haya releido Drácula? Llevad crucifijos a la reunión creedme, nunca está de más. Rafael.

    ResponElimina