dimecres, 16 de juny del 2010

PANEM ET CIRCENDES XIV

  • Restringeixen les imatges dels famosos. Ara resulta que el nou manual d'estil de Radio y Televisión Española es reafirma en el compromís amb el servei públic i es garanteix el màxim rigor informatiu. Per exemple es deixaràn d'emetre imatges dels famosos a la porta de casa seva sense el seu consentiment. Per a quan la defensa de l'espectador? Per a quan emetre segons quins programes fora de l'horari infantil?
  • La Mercedes Milà ha criticat davant un micròfon del programa Sálvame la "forma dura y atroz de hablar de otra gente". "Arrastrar a los personajes no es periodismo", ha dit. "Mens corrupta in facem duram", dic jo.
  • Han creat una ploma Montblanc inspirada en l'obra de Gaudí. La clàssica estrella de Montblanc ha estat modificada, per primer cop, per a donar-li aspecte de "trencadís" i només n'han fet 128 ja que són els anys que fa que es va col·locar la primera pedra de la Sagrada Família. A veure quan la veiem en els "mercadillos" i botigues de souvenirs de la Rambla.
  • El "vampiro" de Crepúsculo, Robert Pattinson diu que enveja la musculatura de l'home llop Taylor Lautner. I a mi m'agradaria mossegar alguna yugular.
  • Berlusconi vol comprar "La conversió de Saulo" de Caravaggio per 100 milions d'euros. En aquest quadre Sant Pau cau del cavall. No li passarà a ell, no.
  • Mentre la llei que prohibeixi el burka i el niqab no faci que les dones quedin tancades a casa...
  • Guillem López Casasnovas catedràtic de la UPF ha dit que "el sector financer era una poma sana que estaba al costat d'una altra que s'estava podrint, el totxo". I ho dius ara?
  • L'alcalde de El Egido en llibertat sota fiança de 300.000 €. I el de Santa Coloma, i en Millet i en Montull, i en Prenafeta i l'Alavedra....Aviat s'haurà de construir una presó per a ex-presos.
  • I el 29 de setembre VAGA GENERAL. Com deia el clàssic: Qué largo me lo fiáis.

1 comentari:

  1. 1).Mercedes Milá mejor se calla.
    2).Propongo crear un Club Social con el nombre de "Todos Unidos" donde meter a los prohombres estafadores de nuestro país. Sería un club inmenso podéis estar bien seguros. Y nos podríamos apuntar todos a él que saldríamos beneficiados, porque esos nunca pierden y vivirñiamos como reyes.
    3).Los sindicatos ya no son lo que eran y los trabajadores tampoco., con el pollo que nos han montado los gobernantes, en otros tiempos todo y habiendo los temibles "grises" rápidamente salíamos a la calle. Y ahora ya veis, quizá en septiembre. En Francia por menos ya llevan tres huelgas. Y es que, aunque no nos guste reconocerlo los políticos nos han domesticado. Rafael 16-6-10

    ResponElimina