dimecres, 2 de juny del 2010

TRESCA I VERDESCA 120

  • Enguany, el Sants Reis d'Orient hauran d'anar molt en compte o bé obviar el seu pas per Tel-Aviv. Podria ser que tot el carregament fos incautat i els destinataris considerats suspectes per sempre més. Haurem de tornat a allò de la pilota i les cordes de saltar. Que per altra banda aniria molt bé en temps de crísi. O encara millor, se m'acut que els podrien deixar una tarja regal (del Corte Inglés, és clar) per comprar llibretes i llàpis que encara entretenen més. No sé si aquesta proposta serà ben acollida; em temo que no.
  • Cornuts i pagar el beure, és la frase que se m'acut avui respecte als catalans en general. La Vanguàrdia dedica avui dues planes, dues, a refranys per a una crisi i els seus diversos aspectes.La meva no hi és. M'agrada una que diu: Calla i callaré, que a tots ens convé.
  • Demà és Corpus. No deixeu de visitar l'ou com balla en algun dels llocs on ho fa. Tradicionalment eren sis. Ara, ja en són 15. A qualsevol diari trobareu la llista. El meu preferit de sempre és el de Ca l'Ardiaca, seguit del de la Catedral i l'Acadèmia de Bones lletres. El del Museu Marés també està bé.
  • A la nit, a TV3, retrasmeten La patum des de Berga. És la forma menys arriscada de veure-la pero... A mi no m'agradaven els petards , coets i altres formes sorolloses de celebracions però un cop hi vaig anar i em va arravatar. Si trobo qui m'acompanyi, ara mateix hi torno sinó m'hauré d'acontentar amb la tele.
  • Vaig anar a veure la peli japonesa recomanada pel Rafel. realment una delícia. Agredolça pero delicia.

1 comentari:

  1. Enxufat (?) a la Ma. Teresa que divendres, dissabte i diumenge estarà a Berga gaudint de La Patum. Jo penso veure-la per la tele junt amb en Lluís que també frisa per anar-hi un any. Potser el proper? Ell, aquest diumenge surt amb els gegants a la celebració de Corpus. No el podré anar a veure perquè torno a estar de guàrdia. Renoi, com passa de ràpid el temps!!!

    ResponElimina