dijous, 17 de juny del 2010

PANEM ET CIRCENSES XV

La Ma. Teresa és fora, la Malole no entra, en Pepito Grillo no sabem què farà, la Ma. Dolors té nosequin problema amb l'ordinador....i jo tinc la "pota ranca". Però, tot i això, aquí estan els meus comentaris. Si fos tan cinèfila com en Rafael, a cadasqún li aplicaria un títul de pel·lícula. Com per exemple:
  • EL HOTEL DE LOS LÍOS. L'edifici del Palau era de La Salle Comtal que l'any 2007 va fer una permuta amb Olivia Hotels a canvi d'uns obres a l'escola. El Palau va ser l'impulsor de la requalificació que havia d'autoritzar el seu ús hoteler. Tot i que diu no saber res, el conseller d'Urbanisme, Ramón García Bragado, va recolzar l'hotel quan era gerent, secretari i conseller. Qui en dona més?
  • ATERRIZA COMO PUEDAS. Xavier Trias supera Hereu en 15 punts segons un sondeig de CiU. Vol ser alcalde de totes totes (com en Durán que vol ser ministre). A tots dos se'ls està passant l'arroç. En Trias diu que només governaría un màxim de 8 anys i que si perd, no tornaria a ser candidat encara que sí es quedarà els 4 anys de conseller. Que li portin la vara de manar al geriàtric.
  • EL COLOSO EN LLAMAS. La Unesco ha recomanat la creació d'un comité de control amb diferents experts que proposin mesures per a reduir les vibracions dels trens i estudiar els efectes futurs del túnel sobre el terreny. Parlo de la Sagrada Família, com ja suposareu. I a l'octubre ve Benet XVI a inaugurar-ho. Han pensat en algún expert del Vaticà?
  • BLACKBOOK MOUNTAIN. Un grapat de vaques pastarà aquest estiu prop de Montserrat per a eliminar el sotabosc i evitar els incendis forestals. Per iniciativa de l'obra social de Caixa de Catalunya. Qui ho pagarà? I als propietaris dels boscos no se'ls pot obligar a que ho netegin?
  • TIBURÓN. O balena, que pel cas...Alguns ossos nasals de l'esquelet de Rorqual Comú del Museu de la Ciència es van trencar ahir mentre els desmuntàven per trasalladar-lo a l'Espai Blau del Fòrum. Però no deien que no hi havia diners per a fer el Zoo Marí.?
  • RAMBO (el número que volgueu). Gary Brooks Faulkner, treballador de la construcció de Colorado ha estat detingut, altre cop, per intentar entrar a l'Afganistan des del Pakistan per a capturar a Bin Laden. Mira que si ho aconseguís!
  • Quan acabo de llegir el diari, em sento com CUANDO RUGE LA MARABUNTA.

2 comentaris:

  1. Enhorabuena estás lo que se dice en "Primera plana" siguiendo con los títulos de cine. En cuanto a la situación político-económica decir que "Buenas noches, buena suerte". Porque los políticos son como "La senda de los elefantes". Y los especuladores que todos conocemos han seguido el consejo de "Toma el dinero y corre", es su "Tesis", lástima no tener un "Arbol dl ahorcado" para colgarlos a todos, porque lo único que pedimos es "Vive y deja vivir" a no ser que venga "Robín de los bosques" y nos ayude a todos un poco. Apa adeu. Rafael.

    ResponElimina