dilluns, 9 de novembre del 2015

Podria ser la Meri al nou local, ordenant llibres.

Ara que ja s'ha buidat un dels pisos del meu germà, la Meri, segueix endreçant, classificant i desestimant papers d'un altre i s'ha començat el buidatge d'un traster en el que hi ha 160 caixes (més o menys de la mida d'una rentadora) plenes de llibres i papers, que cal revisar. Us podeu imaginar el que és això? Jo estic que si no ho veig no ho crec i la Meri francament desmoralitzada i desbordada. La sensació és com si ens trobessin al davant d'aquell fotograma que estan passant sovint per TV sobre la pel·lícula El segon Origen (el d'una ciutat destruïda i derruïda) i s'hagués d'ordenar tot i inquibir-ho en diferents llocs per poder començar una nova etapa que consisteix a vendre, donar, regalar... vaja, col·locar-ho tot més o menys bé. 
Només de llibres, podríem muntar una biblioteca (segur que en tenim molts més que qualsevol de les biblioteques d'una certa importància de Catalunya). Potser quan ja no tinguin tanta feina i reunions ens podrien deixar l'edifici del Parlament. Crec que amb la planta baixa ja en tindríem prou. Esperarem a saber quin serà el nou President i potser trobarem qui ens pugui fer de bò  i aconseguir-ho. També es podria fer una bona foguera al mig de la Plaça Catalunya o una nit deixar els llibres arrenglerats a les voreres del carrer de Balmes, per exemple (des de l'Avinguda del Tibidabo al carrer de Pelai) però segur que això no està permès. Jo que sóc una ferma defensora de la necessitat d'Ordenances municipals i ara, ves, me les saltaria totes.

1 comentari:

  1. Ânims Meri,tens capacitat i temps per fer-ho. Mª Dolors com bona organitzadora també te'n sortiras d'aquesta i esperem la novel·la en un futur sobre fets reals.El teu germà pel que es veu estimava tot, llibres, art, papers etc. Us ve de família.

    ResponElimina