diumenge, 17 de juny del 2012

L'arpa i les seves vibracions, 197



UN LLADREGOT INDESITJAT


Divendres durant la nit , un lladregot va entrar al meu pis,metre dormia plàcidament. Per descomptat no vaig oir res. A l ‘aixecar-me a les vuit vaig trobar la finestra de la cuida oberta de bat a bat, de moment vaig pensar en un descuit, però tot seguit a l’anar cap a la porta del pis ,la vaig trobar un pam oberta ja que un passador tipus ganxo no la deixa obrir més des de fora si està posat.
Pel que dedueixo es va o es van moure,  no se els que eren, en una àrea molt reduïda, ja que al menjador tenia el moneder amb la cartera dins, i s’empotaren la cartera  (amb el DNI, la targeta de La Caixa, el carnet de conduir, el carnet de la S Social, RACC, Bonpreu , Infermeria i ...) No tocaren el mòbil que estava al costat ,però si dos braçalets  i dues anells  d’or , una amb una pedra vermella , que tenia a sobre la taula i que m’havia tret a la nit,  i van sortir obrin la porta, segons la versió dels Mossos, tot ràpid i silenciós.
Al marge de l’ensurt ,la sort que no em van fer res. Crec que si el que volien eren diners per droga ,si és que van obrir el bitlleter cosa que dubto n’hi havien suficients per dopar-se, ja que tenia els diners preparats per la compra del dissabte al mercat. Vaig fer la denuncia als Mossos de l’Avinguda de Vallcarca i, cal dir que l’atenció va ser professional i cordial al mateix temps. Avui han vingut a casa per veure  in situ i, prendre empremtes digitals en la finestra, però no n’han trobat i, han fet un “parte sense que constin desperfectes”. M’han aconsellat alguns canvis en les plantes del pati i protegir la finestra. El que m’empipa molt és tenir que tornar ha fer el duplicat de tota la documentació, i negociar amb l’Asseguradora del pis el robatori dels diners i joies. Animicament no estic tocada ni tinc por de repetició almenys per ara.

2 comentaris:

  1. Bufa,quin ensurt! I si t'arribes a despertar? Això de que entrin a casa quan ets a dintre és "tremebundo" que diu la Ma. Dolors.

    ResponElimina
  2. Sort que tens els nervis ben temperats i no "t'ha tocat". Realmnt és una llauna haver de gestionar de nou la documentació però més val això que no pas altres coses.

    ResponElimina