dissabte, 9 de juny del 2012

L'arpa i les seves vibracions, 196


ESTAFA BANCA ,2
Dedicat a tots els que tingueu personalment, o bé familiars o amics dins la tranyina d’Accions Preferents i/o altres productes tòxics retinguts.
Avui mati  de les 11 a les 14 hores, hem tingut una reunió informativa amb els advocats que vaig dir-vos que vindrien de Madrid. (Els han triat per la seva trajectòria honrada i per haver guanyat un plet dificilíssim de 47.000 inversors  contra el Banc Santander i el Sr. Botin en habitatges. )Per primera vegada hem tingut un assessorament legal. Trobada a les Cotxeres de Sants plena d’afectats  de Barcelona, barris adjacents i pobles del voltant.
El que he entès és el següent:
1- les denuncies individuals no serveixen de res davant els poderosos advocats de les Caixes/bancs.
2 – recomanen crear una associació que arribi fins el final. S’han emitit 96 emissions de Preferents, totes amb defectes d’irregularitat, segons la data d’emissió tenen diferent tractament. Cal estudiar bé cada producte per fer la denuncia. Saber que les preferents no caduquen mai, és una deute perpetua, que requereix primer un bon dictamen.
3 – Les Caixes/bancs per si ,no tenen l’últim poder, depenen de superiors i sempre podrà cobrir-se de responsabilitats.
3 -  Cal iniciar la demanda a la Cúpula  que és la “Comisión nacional del mercado de valores”. Diuen que és factible de guanyar. Un cop esgotats tots els recursos si es denega el pagament i, sols llavors és pot acudir als Tribunals d’ Europa.
4 – recomanen no acceptar cap convalidació per cap altre producte, obligacions o el que sigui, per la gran pèrdua que comporta i  a vegades es una estafa sobre l’anterior.

Si se’ls  hi demana i amb seu a Madrid (és obligatori per llei) i a Barcelona, s’ofereixen a portar tots els casos que la gent els hi confiïn i parlen de guanyar-nos els diners retinguts. Els honoraris serien 1 sol pagament per “TOT” durant els mesos o anys que duri, aniria un cop creada l’Associació d’un mínim del  1,5% a un màxim del 3%, mai més, sobre  de la Inversión retinguda. No quedarà ningú exclòs si demostra que no té diners.
Hi ha casos molt punyents, d’estafa feta amb tota la malicia, el fet d’haver firmat no és cap contraindicació, ja que el producte en si és ja una estafa.
Si per votació es tira endavant seria l’acció legal, sense deixar l’acció al carrer que fem cada dimarts davant la Borsa a Barcelona i als pobles els dies que assenyalen. Som milers i la majoria molt humils i desvalguts.
No vull fer servir el bloc de plataforma reinvicativa, trobareu informació  diària  a: estafabanca@gmail.com. O si ho creieu oportú els que em coneixeu podeu donar el meu telefono.

1 comentari: