dimecres, 6 de juny del 2012

L'arpa i ls seves vibracions, 193


                         ESTAFA BANCA
El moviment per recuperar els diners “incautats” de les Accions Preferents, cada dia té més ressonància entre la gent. Penjo unes fotos d’ahir a la tarda en la trobada de cada dimarts a les 18 hores a la porta de  la Borsa. La gent hem fet front comú enfront la estafa de moltes Caixes: La Caixa, Catalunya Caixa (el meu cas), Laietana, Penedès, i un llarg etc. Pel dissabte dia 9, hem contractat un Equip d’Advocats que venen de Madrid, precedits d’una fama en guanyar plets molt difícils d’aquests tipus. Trobada a les Cotxeres de Sants a les 11 hores, veurem com es pagarà tot plegat. Vaig parlar amb diversos afectats, podria escriure una historia de cada un, matrimonis grans, vídues,  gent molt senzilla de L’Hospitalet, de Cornella, de Nou Barris, que estan en la lluita, però tristos i desanimats.
No sé com ens en sortirem, de moment l’unió almenys anima i dóna força. Van comentar que fins ara s’està actuant amb bon humor, pitades, cassoles, sàtires i cançons  de doble sentir i res de violència... però no és garantia de que un dia qualsevol peti d’una altra manera.

1 comentari:

  1. És un tema francament indignant. El 30 minuts últim era de jutjat de guàrdia. I això que molts dels pressumptes "dolents de la pel·lícula" no van voler aparèixer. Si aquells eren els bons...

    ResponElimina