dijous, 10 de maig del 2012

PANEM ET CIRCENSES

Tenia pensat canviar el nom d'aquesta secció i posar-li ELS FORATS NEGRES perquè per a mi és tan inexplicable el que està passant com la immensitat de l'espai. Però fullejant el diari he trobat aquestes dues perles que per si soles justifiquen el títol que vaig triar fa temps. Són dues notícies locals que, segurament, passaran desapercebudes i que donen idea del món en el qual estem ficats.

1.- Ahir, dia d'Europa, els autobusos de Barcelona no van du les boniques banderoles blaves amb estrelletes blanques. Té, era això! Tot el dia vaig estar neguitosa i no en sabia el motiu. Doncs, anem-nos preparant. L'Ajuntament ha decidit no posar-ne ni per Santa Eulàlia, ni per Sant Jordi, ni per la Mercé, ni per l'11 de Setembre i ni tan sols pel dia de la Constitución. L'estalvi serà de 35.000 €. QUE JO EM PREGUNTO: QUE LES FAN A MÀ I LES CANVIEN CADA VEGADA?

2.- Les ments pensants del nostre Govern han decidit ARA que s'ha de canviar de totes totes l'escut de Felip V que presideix la façana del Parlament i substituir-lo pel "nostre". Tindrà un cost 17.000 €. QUE JO EM PREGUNTO: Llevat de la Mª Dolors i en Rafael que fotografien la ciutat pam a pam QUANTES PERSONES SI HAN FIXAT EN L'ESCUT?

3 comentaris: