divendres, 28 de desembre del 2012

LA TRESCA I LA VERDESCA

Aquests àngels que avui poso a la foto de la setmana i que van sortir molt malament a la Nadala audiovisual, són el prime regal que li va fer el meu pare a la meva mare. Anaven sobre una capsa de bombons de can Llibre i Serra on sempre més es van guardar. Ara els tinc jo.
A Nüremberg es continuen fen figuretes i joguines de fusta d'aquest tipus i ara valen un ull de la cara. Jo, aquests, em passa com a l'Olga Xirinacs amb els seus àngels: em fan molta gràcia. Són coses d'aquelles que estan molt més enllà del seu significat primigeni. 
En aquesta foto els falten les espelmetes.

2 comentaris:

  1. Sí senyora: aquests i els altres àngels porten al damunt la seva història i la nostra, però no deixen de ser lleugers de vol i confidents nostres. Ens han acompanyat molt, i espero que ho continuïn fent.
    Si a més són músics, ja tenim el paradís a casa: l'art cal que sigui complet, i sense art no hi ha equilibri, color, harmonia, sensualitat ni literatura que valgui.
    ¡Molts anys feliços a tu i als teus àngels! Potser un dia podríem organitzar una trobada de voladors celestials, a veure què ens expliquen. Perquè d'espiar-nos ens espien, això sí.
    Bon '13 i una abraçada marina, Olga.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molts i angèlics desitjos pel 13 i els que segueixin. Jo l'abraçada te la faré sota un lledoner.

      Elimina