dilluns, 24 de desembre del 2012

LA TRESCA I LA VERDESCA

    

 Sabeu com es diuen els dibuixets que cada dia guarneixen la pàgina de Google a l'obrir-la? Se'n diuen Doodles. Cada dia canvien i alguns són animats. Sempre tenen a veure amb un fet del dia, una conmemoració... Cal fixar-s'hi bé (com en tot i sempre) i si tenen una fletxeta, dissimulada o evident, clicar-la. Per exemple el de l'altra dia, dijous, amb la caputxeta és un conte sencer molt divertit. Podeu veure'ls si cliqueu a Google doodles. N'hi ha de ben bons i d'altres no tant, (com en tot i sempre).
     I si voleu quedar "epatufiés" busqueu Google instal·lacions. Tens, jo almenys la tinc, la sensació que hi ha vides paral·leles- res a veure amb Plutarc- que només tenen lleugeríssims punts d'intersecció. Ens semblava que el que havien vist els nostres pares o avis era una part importantíssima de la història del món i ara, només que mirem una mica enrere les nostres pròpies vides ens allunyem a anys llum. Cap als anys 80, segons com llunyíssim i segons com aquí mateix, vaig tenir en mans un ordinador per primer cop... i ara em costaria prescindir-ne. Això deu formar part de la teoria de la Relativitat, no?
   Totes aquestes reflexions m'agafen tot fent el brou de Nadal i rostint els pollastres. Carpe diem.
  AH, I NO DEIXEU, DEMÀ, D'OBRIR EL BLOC. 

2 comentaris:

  1. Cada dia aprenc coses en els teus comentaris, cercarè el que ens dius. Que et vagi bé la cuina i la menjada amb la teva gent.

    ResponElimina
  2. Vaig veure el de la Caputxeta, maquíssim! Quan tingui més temps continuaré la recerca.

    ResponElimina