dilluns, 10 de desembre del 2012

LA TRESCA I LA VERDESCA


A Saifores, aquest cap de setmana, en arribar ens vam trobar amb la desagradable impressió que havien intentat entrar. El cadenat de la pallissa, trencat, i allí papers per terra, intent de rebentar la tanca de la porta del jardí petit, etc... però res més. Segurament només va ser una bretolada perquè no van agafar absolutament res i mira que a la pallissa hi ha una runada de coses llamineres: bicicletes, escales, segadora, eines de camp etc. I no diguem a casa, la Mossa que va venir estava impressionadíssima ).Per la poca traça demostrada se suposa (nosaltres, els Mossos i els del poble, que només van ser aficionats dels que proven però no són professionals. A més a més, l'alarma els va dissuadir perquè només ho van intentar on no n'hi  ha, ni tampoc el cartell. De tota manera, desagradable. Creuem els dits i toquem fusta, molta fusta.
Per la resta va ser un cap de setmana molt agradable i profitós i tot va quedar tancat de nou i millor que abans.

4 comentaris:

  1. Menys mal que només ha quedat en un ensurt però és desagradable!

    ResponElimina
  2. Segur que no eren professionals, a casa sense fer remor, van agafar joies i diners mentre jo dormia, ve una mala època. Sort dins l'ensurt de que no van pendre res.

    ResponElimina
  3. La conversa amb els mossos va ser d'allò més!
    - Sanyora, aquí haurien de possà un perimetral, quatre rotvailers, uns sansós de muvimen i segurament ni així avitarien que si lis volen entrà a rubà entrin...
    (transcripció literal i tal com sona...)
    I sí, la mossa va quedar impressionada amb la casa i les mil reliquies que la mare hi té posades amb tant bon gust.

    ResponElimina
  4. això del tan bon gust, sí ho va dir la Mossa, segur que anava entre cometes.

    ResponElimina