dimarts, 14 de febrer del 2012

LA TRESCA I LA VERDESCA

El petó- H. Cartier Bresson.
Sí, sí, ja poden anar explicant que si la festa de Sant Valentí ja se celebrava l'any tres o mil vint-i-tres o quan sigui. La única veritat és que és el dia universal de la cursileria i també del follim follam. Només cal anar pel carrer i mirar els aparadors. Tot són llaços, cors ben vermells, i calcetes, sostenidors i calçotets amb detalls vermells. També capses de bombons i coses amb te quieros arreu. Ecs! Avui encara no sé on aniré a parar però estaré a l'aguait i fotografiaré aquests horrors. A veure quin és el més hortera que veig. Com a únic homenatge possible aquí teniu la celebèrrima foto d'un petó (fals).

4 comentaris:

  1. Veig que aquest dia et produeix el mateix...no sé si dir-ne fàstic que a mi, tens tota la raó amb això del follim follam i la cursileria, molts aparadors semblen els vestíbuls dels "meublés" que tan fantàsticament pintava Toulouse-Lautrec.

    Que tinguis bon dimarts.

    ResponElimina
  2. Dieu-me cursi però tot i que a mi també em "repateja" molt la diada (¡TENINT SANT JORDI, JA SON GANES! ) el dibuixet de Google amb el que te de que si estimes has de voler el mateix que vol l'altre, m'agrada.

    ResponElimina
  3. Això conté una formulació contradictòria. Els somnis, per definició no són concrets. La realitat o és concreta o no és. Per tant tot plegat és una frase bonica però una entelèquia.

    ResponElimina
  4. Marisa, llegeix bé. L'altra es refereix a l'amant per exemple?

    ResponElimina