dimarts, 28 de febrer del 2012

LA TRESCA I LA VERDESCA

                                                                  Bettie Bomb

Amèrica, Amèrica!
L'art pot saltar allà on menys s'espera, només cal estar amatent a les possibilitats. Al desert df'Arizona, podem imaginar-lo com a un dels deserts més desèrtics del món, hi ha un cementiri d'avions. Es tracta de grans moles i per això es va escollir aquest lloc perdut per a deixar-los morir.
Ah però uns galeristes d'art de Nova York el van descobrir i se'ls va ocórrer que allí el que hi havia era una possibilitat fascinant. I dit i fet, van cridar una dotcena de grafiteros dels millors del món i els van donar camp lliure per a decorar aquelles masses de ferros. I així va sorgir el projecte Beneyard que ha tingut un èxit formidable. Els visitants hi acudeixen , els mitjans de comunicació de tot el món es van interessar per l'exposició, etc i aixi la cosa continua amb nous artistes i noves pintures. Ja a la II guerra mundial, als avions de combat se'ls decorava "el morro" (d'aquí el nom de nose-art). Segur que recordeu la Marilin o aquesta Bettie Bomb, O sigui que si voleu visitar les majors obres d'art mai fetes, ja ho sabeu: el desert d'Arizona us espera.

1 comentari:

  1. Doncs cap allí falta gent. Ja méxplicaràs com es fa per entrar el dia i l'hora que és vol, em tenia intrigrada l'escrit del Gavilondo que tenies guardat i que no es movia, per llógica tenia que haver saltat feia 2 dies.

    ResponElimina