dimarts, 20 d’abril del 2010

TRESCA I VERDESCA - 95


  • Sorry, sorry si algú es va disposar a veure la peli d'ahir a la 2; no era la que jo volia dir. La culpa és meva per no haver llegit bé la ressenya. La que jo volia dir no sé com se diu, però mostra la lluita d'una actriu consagrada que veu que està a la vora de fer-se gran i la competència amb una jove imposada pel marit. L'escena final de la "lliçó de modus" del dia de l'estrena, com us deia, és memorable. Ho sento.
  • Estic molt disgustada. Com sabeu la Meri fa set o vuit anys que va buscant i fotografiant dracs per Barcelona. Diverses vegades ha semblat que algun editor s'hi interessava però per la seva complexitat (llibre car, necessària implicació de les autoritats etc) no ha arribat mai a bon port. Hi ha treballat bestialment i ja estava en la fase final de compaginació definitiva per intentar presentar-lo al Lluís permanyer. I ara, per Sant Jordi surt un llibre de dracs de Barcelona amb exposició inclosa. Vaja que sembla copiat del de la Meri. I a sobre el que l'ha fet és un fotògraf d'Andorra. Quina ràbia!
  • La part progressista del TC votava en contra de nació, llengua, poder polític i financiació. És que queda alguna cosa més? Mi no entender.
  • Sembla que l'alcalde diu que si surt més votada l'opció C de la reforma de la Diagonal no faran res. Virgencita la C, la C i la C.

3 comentaris:

  1. Ostres tu, quina ràbia! Fa anys que m'havies parlat dels DRACS de la Meri i ara això. Si que és veritat que quan es treptija merda....Petons solidaris.

    ResponElimina
  2. Pregunta: Maliciosa que es una, ¿Qué editorial saca este libro? Otra pregunta, Porque una es más maliciosa todavía, ¿La Meri lo había comentado con alguna editorial o había enseñado parte de su trabajo? Y tercera pregunta mala a rematar, ¿Lo tenía registrado a la Propiedad Intelectual (calle Muntaner)?

    ResponElimina
  3. Referente al comentario de ayer sobre el film "Alicien en el…" el mejor local en estos momentos para visionarla en 3-D es el IMAX. Estais avisados. Adeu.R. Por cierto las preguntas de una maliciosa sobre la editorial del libro es de una servidora, sorry olvidé firmar. Rafel.

    ResponElimina