divendres, 30 d’abril del 2010

TRESCA I VERDESCA 102



  • Ahir vaig anar a veure Ciudad de vida y muerte, al Verdi, per indicació d'en Rafel., sempre tan optimista, ell. Encara no estic refeta. Jolín quin horror. A mi que no m'agraden les peils de guerra, tóma ya. Està estupendament ben feta però precisament per això és tan colpidora. Ànimas sensibles absteniu-vos que la pròpia vida ja és prou complicada. És clar que potser si en veus de pitjors et consoles.
  • Què us deia, ahir del dret de pataleta sobreb el TC? És que els nostres polítics tenen el do de la inoportunitat? Això no té remei, es miri per on es miri.
  • Dilluns ja tindré Madame Bovary. Per a quan la sessió?
  • Que bé, seriosament, la reforma del Codi Penal. Seran uns quants menys a allò del no estan todos los que son ni son todos los que estan. Espero.
  • I De Juana Chaos, donde esrtarà el avión,chan, chan, el avión, chan chan, el avión...?
  • Teniu cita a Caixaforum (Fellini). Al CCCB (Atopia). A la Fundació Tàpìes. A la Fundació Miró (Murs).A La Pedrera (Fortuny) i moltes altres.
  • Sembla que no farà gair bon temps, aquests dies. Com que us quedareu a casa, podrieu aprofitar per posar-vos al dia d'un bloc que crec que teniu a sobre la consciència. Malole, se t'acaba la baixa, no per res, no.
  • 1 de Maig. Dia del Treball. Es possible?
  • Malgrat tot i tots, bon cap de setmana.

2 comentaris:

  1. .Hola! Ahir, seguint les teves indicacions, vaig anar a sentir Màrius Serra parlar sobre el llibre electrònic. No va dir res de l'altre món. Erem una trentena de persones de la tercera, quarta o cinquena edat que, de ben segur, la majoria no tenen internet. La nota pintoresca la va posar un iaio que es va definir com a poeta urbà que va anar per lliure parlant de que no es parla bé el català. En Màrius Serra el va "torejar" molt bé, dient-li que la perfecció li molesta moltíssim.
    .La reforma de la Diagonal es quedarà en "agua de borrajas", segur.
    .Netejar Santa Maria del Mar ens ha costat de moment 670.780 € ja que l'acord entre la Gene i el Arquebisbat és de 3,36 milions d'euros. I els descreguts, que en pensen?
    .El "nostre batlle" s'ha reunit i fotografiat amb els "nostres cuiners mediàtics" per tal d'elaborar una estratègia conjunta de difusió de la marca gastronòmica de la ciutat. Doncs, què bé!
    .Què fan els d'ERC dient SI però....?
    .Gürtel va ser contractat per tot el Govern de Camps. Quina novetat!
    .Molt bé l'acudit d'avui a l'ADN. Busca'l.
    .30 anys sense Alfred Hitchcock i 50 de l'estrena de Psicosis.
    .Surt un nou còmic de El Capitán Trueno titulat EL ULTIMO COMBATE perquè finalment mor. Calia?

    I amb tot això ja som 46.951.532 persones en aquest país. Que dic jo: Amb el que els hi costa posar-se d'acord per saber quants van a les manis, com és que poden precisar tant?

    ResponElimina
  2. Marxo el cap de setmana a Montserrat, a l'Hospederia del Monestir, com que els ulls han millorat molt de lluny, però d'aprop encara s'han de graduar i no puc llegir la lletra petita, etc, allí reposaré i gaudiré de la natura. Mª Dolors la visió de Madame Bovary una tarda o nit, ja que tots estem jubilats, Malole ? segur que s'ho pot arreglar. Ja ens trucarem.

    ResponElimina