dimecres, 14 d’abril del 2010

TRESCA I VERDESCA 92 o Diari d'una mala malalta-3



















  • Ja només falten dos dies per tornar-me a posar en ulls de metge, en mans ni ho somnio, i veure què. De moment, quieta i calladeta i amb un estrany adminícul voltant-me l'estómac del qual es desprén calor. Això sí que és observació realista de la meva realitat. Estic treballant molt en el meu contenovel·la negra. Podria incorporar-hi alguna d'aquestes experiències últimes. Sempre seria un toc de verosimilitud.
  • Malole, tu que ets tan efusiva, ves amb compte. Si algun desconegut t'abraça pel carrer, touche pas, és un carterista que vol fer-te volar alguna tarja o money. Sembla que s'està posant "de moda" el sistema.
  • Li preguntaré a la Meri com fer un link a la consulta sobre la Diagonal per internet. Aneu-vos preparant a emetre el vostre vot. El que avisa no es traidor.
  • I el camió del Dakar que ha tornat ple de cocaïna? Quin estiu que els espera als eivissencs i barcelonins consumidors habituals. No em direu que no és estrany, amb la quantitat de sorra que hi ha a Castelldefels que tornin amb un camió amb 800 k. de sorra blanca. Poden haver panolis, però tant?
  • El Vaticà elogia als Beatels, malgrat els seus pecats. Ja deuen haver prescrit. Us imagineu el que poden fer els Polònies o kracòvies amb el tema?
  • Serveis de perruqueria variada, acupunctura, Yoga Kala etc , a domicili. En les condicions en que estic, potser que m'ho pensi. Estic per apuntar-me a un curs d'harmonia hollística, ves que et dic!
  • Il·lustració gràfica i sàtira polico-social. IED Design District, Topazi 34 a les 19'30h.
  • Lectura de poemes africans de Pepe Rubianes, a la llibreria Bertrand a les 19'30h.
  • Construir la República. Conferència de Julio Anguita, el Califa Modern, recordeu?.a l'Ateneu a les 19'30h.
  • Al Palau de la Música i gratuit, espectacle de dansa, cant, música i arts marcials xineses pel grup artístic de la Universitat de Nankai. És amb motiu de la inauguració de l'Institut Confuci de Barcelona, que com es pot veure continua essent la ciutat dels miracles, o de les meravelles.
  • L'oli d'oliva verge, extra tonifica i és antidepressiu que ho sapigueu. Visca el pa amb tomàquet! Em sembla un bon eslògan, potser l'adoptaré. Oh avui, quantes resolucions. Això de reflexionar con la pata quebrada no em prova, està vist.

1 comentari:

  1. Bentornada! Ja deia jo que això no podia durar massa.
    A les teves "resolucions" afegeixo:
    L'escola d'educació especial Esmen ha hagut de tancar les portes ja que segons sembla era una de les moltes tapadores dels tripijocs de'n Félix Millet. Toma ja!
    L'alcalde de Montmeló (PSC) deixa el càrrec un any abans de les eleccions perquè diu: "es millor no esperar a perdre-les" Toma ja!
    Una vintena d'okupes s'instal·len en pisos de 200 m2 al carrer de Les Flors prop de la Ronda de Sant Pau. 200 entre 20 els hi toca a 10 metres per cap, que tampoc és tant. El comercial que s'encarregava de la venda diu que no s'han venut perquè són grans i estàn en un barri difícil. Què no ho sabien abans? Toma ja!
    En el Victoria&Albert de Londres es celebra una exposició dedicada a Grace Kelly apodada "la nevera de Filadelfia". Toma ja!
    Els experts, je,je, diuen que 290 milions de persones de la Mediterrània passarem/passaran set el 2025. Ja us ho fareu. Toma ja!
    Investigadors de l'Observatori de Ginebra han descobert nou exoplanetes (fora del Sistema Solar) sis dels quals orbiten en la direcció oposada a la rotació de la seva estrella hoste.
    Segons diuen "els nous resultats realment desafien la sabiduria convencional" Toma ja!
    I per a finalitzar (VEURE QUE NO PARLO DE'N GARZÓN NI DEL BARÇA) el disc Alma Mater que fusiona les reflexions i pregàries marianes del Papa Benet XVI opta alls premis Classic Brits. Toma i toma!

    ResponElimina