dimarts, 13 d’abril del 2010

Agenda i altres

Com que la "jefa" està griposa, humilment goso prendre la iniciativa i del diari ADN ( ja se que no és La Vanguardia però ...) trec tot això que em sembla curiós i/o interessant.
La boda alternativaNegrita.- Begonya Gómez dins la columna The end parla que s'ha posat de moda fer casaments que no siguin el tradicional.Horreur!. Això no els impedeix arrossegar els seus convidants a un lloc tipus Formentera -capital de la moda alternativa- i obligar-los a gastar diners i dies de vacances en un "sarao" de tres dies que inclou pre-festa i post festa. I en el colmo de l'originalitat fer-los vestir de blanc. Si en fa d'anys que aquests casaments es celebren al Marroc i altres llocs!
Llibres en pantalla.- A la Biblioteca Nacional, de Madrid, del 6 d'abril al 3 d'octubre hi ha la mostra "Del Códice al libro electrónico" on s'analitza l'evolució i la historia del llibre. Vosaltres creieu que el veurem desaparèixer en format paper? Horreur!
Una lentilla elimina la hipermetropía.-L'Escola d'Òptica i Optometria de la Universitat Politècnica de Catalunya ha desenvolupat una lent de contacte que millorarà la qualitat de visió sense haver de passar pel quiròfan. De les cataractes encara no diuen res, Ma. Teresa.
Concurs de vídeos I love enginyeria, per tal que els participants puguin difondre els avantatges d'estudiar una enginyeria. Vés quina bestiessa, oi? I no hi ha un concurs per difondre els avantatges de tenir feina, sigui quina sigui?
Contra la pederàstia.- El Vaticà fa pública una guia - a Internet - en la qual sol·licita que els casos d'abusos a menors es denuncien davant la justícia ordinària. Ja era hora!
violència de gènere.- Segueixen augmentan els casos. Anem bé, cirerer!
Memoria y sexualidad de las mujeres bajo el franquismo.- La setmana passada es va organitzar a Madrid un seminari amb aquest títol. N'havieu sentit parlar? L'article diu que: El règim va difondre, amb l'ajut de la temible Sección Femenina, el seu model de dona: Un àngel de la llar que havia de resar el rosari durant l'acte sexual. El seminari ha desenterrat la memòria d'aquelles que es van atrevir a desafiar la norma, entre elles les lesbianes. Un article força interessant a les pàgines centrals del diari. www.adn.es
Rotonda en el aire.- L'edifici modernista de La Rotonda, propietat de Nuñez y Navarro, pot quedar fet un nyap (com el de la Diputació, de Rambla Catalunya-Diagona)l si, finalment, deixen tant sols les façanes de l'Avinguda Tibidabo i Passeig Sant Gervasi i dins fan un edifici d'oficines dos pisos més alt.
Gomà planta a Hereu.- Al menys algú sensat. Diu que no vol formar part de la Comissió de seguiment dels Jocs Olímpics Barcelona-Pirineo 2022. I perquè no el planten també per la reforma de la Diagonal?

ESO ES TODO, AMIGOS

1 comentari:

  1. Bé Marisa per la suplència, et donem nota,esperem que la Mª Dolors es millori rapidament, però enguany les grips són llargues i cursen amb molta tos. Ens veurem el dijous els del curs del Borja, per els altres caldrà inventar-se quelcom per trobar-nos. Mº Teresa

    ResponElimina