divendres, 17 d’agost del 2012

L'arpa i les seves vibracions, 217



Les vivències de Rússia continuaran…

FESTA MAJOR
Avui un petit parèntesi per convidar-vos a les festes del barri de Gràcia, el meu. Dues normatives d’enguany fan els carrers més accessibles, una deixar almenys una acera del carrer sense guarnir per donar pas lliure a les cadires de rodes i cotxets; l’altra posar la portalada gran una mica més endins, per donar amplitud a la gent que bada.
Les retallades són dolentes, però donen pas a la creativitat, les làmpades del carrer Verdi són una delícia, fetes amb botelles de plàstic formen una bola que sembla cristall.  Cal dir que les botelles són el 80% dels decorats, tallades a tires, cargolades, a rodones petites o grans, en fi cal veure-ho si sou a Barcelona. Un cactus gegant és fet amb llaunes de color verd de cervesa i les punxes són mongetes blanques enganxades.
C/ BERGA: Una rusc d’abelles  gegant amb els seus eixams, abelles i la seva reina, pots de mel i un petit bosc.
C/ JOAN BLANQUES de dalt: Núvol de contes sobre la cançó de Santi Vendrell, d’inspiració lliure és un carrer ple de núvols blancs i on la gent podrà imaginar el seu conte particular.
C/ MOZART, inspirat en la pel·lícula de Ted Browning de 1932, sobre un circ amb gent estranya…l’home bala, el llançador de ganivets…
C/ PROGRÉS , té com inspiració les tres primeres pel·lícules de la Guerra de les Galàxies.
C/ VERDI guarniment inspirat en el Far West, amb el seu fort  situat en una entrada i el poblat del indis en l’altre, mentre que el centre del carrer és dedicat al saló amb unes especials coristes. El cavall i el cavalcador que són al centre,  són reals, sols hi són pocs moments per fer el decorat més real. Pel meu gust és el carrer millor engalanat.
I així fins a 18 carrers guarnits i tres places amb música nocturna.
Gimcanes, cercavila, correfocs, de tot.  
Sou invitats a casa meva , tindreu un lloc preferent al millor balcó de la plaça del Diamant., ara i fins el dia 21 plaça del Swing.









5 comentaris:

  1. Apa som-hi!. Ahir varem passar per davant del teu balcó i varem veure una pancarta de la cantada d'havaneres. Per cert, sortiem del cine Verdi i no varem ni poder entrar al carrer per veure'l. hi havia tanta gent que no es podia ni donar un pas. Tractarem de tornar-hi però a hores intempestives, a veure si podem veure alguna cosa!

    ResponElimina
  2. Ei! Volia dir a una hora matinera sense gent i ho he dit al revés, je je! Que consti que no he begut cap "caipiriña"

    ResponElimina
  3. Si passeu i sóc a casa sereu ben rebuts.

    ResponElimina
  4. Vaig mirar el programa i el swing comença a les 11 de la nit. Ho tinc un xic complicat per anar-hi (més que res perquè sóc au diurna). Gràcies de tota manera per l'oferiment.

    ResponElimina
  5. "Tots els dies fossin festa..." fa una antiga dita popular.
    En el cas del teu barri, tots els carrers ja són festa.
    Tresca bé, que et farem companyia mental.

    ResponElimina