dimarts, 31 de desembre del 2013

Lárpa i les seves vibracions, 316

Desprès de donar tombs per aquest món de Déu, ara toca una temporada de repòs a casa, aquest espai físic, on quan arribo de viatge i poso la clau al pany em sento molt feliç.
Ja Instal·lada dir-vos que us enyoro i que entro novament al Blog per desitjar-vos un

BON ANY 2014

Sembla que la economia comença a despuntar i que s'albira una mica de claror, però tots sabem que per Catalunya ens esperen dotze mesos de lluita i conta lluita que seran molt durs, en sóc ben conscient, però la meva felicitació vol portar un matís nou, el porto al cor des de Roma, on al finalitzar el Congres del " Pontificio Consiglio per gli Operatori Sanitari" al que vaig assistir el passat novembre, desprès d'uns dies d'estudi per aprofundir en les  malalties neurodegeneratives, ens va rebre el Papa Francesc i  com a comiat va dir-nos,  marxeu contents i emporteu-vos aquestes paraules:

NO TINGUEU POR DE LA TENDRESA

això es el desitjo compartir amb tots vosaltres en aquest inici d'any, no tinguem por de res i, enviar-vos moltes moixaines, carícies i abraçades, tot xiuxiuejant  a cau d'orella que us estimo molt. 

2 comentaris:

  1. L'amor és l'únic que sempre val la pena.
    Gràcies per la teva estimació que és d'anada i de tornada.

    ResponElimina
  2. gràcies, Ma. Teresa per les teves boniques paraules, que comparteixo. Jo també et desitjo el millor per l'any que arriba. I sempre amunt la tendresa!!!

    ResponElimina