dimarts, 16 d’abril del 2013

PANEM ET CIRCENSES / BOSTON

PRUDENTIAL TOWER

Anit, quan van parlar de l'atemptat a Boston van nomenar Boylston St. De seguida vaig recordar el nom del carrer i ara ho he buscat en l'àlbum que vaig fer i en el relat del viatge de la Malole. Quan us ho digui, vosaltres també sabreu de què parlo. En aquesta avinguda està la Biblioteca de Boston a on no ens van deixar entrar perquè s'estava celebrant un acte (sembla que hi havia una altra bomba que van poder desactivar) i la Prudential Tower amb les seves galeries comercials enormes i a on vam comprar el llibre de la Christa Worthington per a en Rafael i ens vam prendre un cafè a un Starsbuck mentre s'ens aixugaven una mica els peus que duien xops després de la mullena. En el pis 50 hi ha un mirador però no vam veure res perquè la visibilitat era nula. Sembla que va ser ahir, oi? i aviat farà set anys.

De quina manera més bèstia s'estronquen els dies bons!

5 comentaris:

  1. A la tornada llegeixo la notícia i tots els records m'han tornat a mi també.

    ResponElimina
  2. Estimats: Després d'una llarga absència, avui torno al blog. Vaig posar-me Internet a casa i tinc un ordinador nou. La meva habilitat característica m'ha fet difícil saber com entrar. De moment ja he aconseguit veure els vostres text. La Maria Dolors i la Maria Teresa són d'una fidelitat encomiable! Espero que un dia la Giral m'ajudi a entrar els meus escrits i fotos sobre Etiòpia el més important que he fet ultimament.

    Jo també vaig tenir un entrañable record de Boston. Pobrets!

    I ara, en plan més frívol recordar que... la llagosta s'apropa! Em toca a mí, oi que sí?

    Avui m'en vaig a Madrid (a on ja hi és en Marçal) i anirem també a Segovia i Ávila. Torno diumenge al vespre (ell es queda fins a dimecres. Ja se que estic utilitzant el Blog com si fos un correu normal, però m'ha fet tanta il.lusió poder entrar de nou, que no m'he pogut estar.
    Qui sàpiga esborrar això, que ho faci, si us plau.

    Fins a la tornada, prometo contactar de nou.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ara! què és el que s'ha d'esborrar? Cadascú escriu aquí el que vol i tyots el fem servir una mica com a correu; per què no?.Com en l'esport, l'important és participar.

      Elimina
  3. Ui quan la Giral vegi que has posat "entrañable"!!!

    ResponElimina
  4. Marisa, com sempre lloar la teva memòria, recodo pefectament tot el que escrius i vaig sentir molt l'atemptat. Felicitar a la Malole per la seva reentré.

    ResponElimina