dimarts, 9 d’abril del 2013



Escrita diumenge al vespre.


He vist, aquesta tarda a la Filmo,  la pel·lícula La vida de Gene Krupa, un mític i enorme bateria de jazz. Una peli magnífica per a tots el que com a mi ens apassiona el jazz, tot i que no és ell mateix sinó Sal Mineo. La versió és molt reeixida, amb uns números musicals i uns solos impressionants. M’ho vaig passar molt bé encara que el moment en que va estar empresonat per tràfic de drogues està edulcorat en excés (tot és per culpa d’una diablessa ) però ja se sap que abans, les pel·lícules generalment havien de tenir una certa correcció i acabaven bé.
Us recomano que escolteu una actuació de Krupa a la pel·lícula Bola de foc (una de les meves preferides juntament amb una altra versió del Dany Kaye i la i la Virginia Mayo que es diu A sing is born, o sigui Nace una canción). Si no us agrada el jazz almenys veureu un Gary Cooper que està per menjar-se’l amb un dry Martini a la mà. Molt bó també el numeret del jazz amb llumins.


I si sou dels meus aneu al google o al youtube i escriviu Gene Krupa. Un sortiran un grapat de les gravacions autèntiques i passareu una bona estona. Apa siau, a escoltar i callar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada