divendres, 12 d’abril del 2013

LA TRESCA I LA VERDESCA



Aquesta entrada la deixo proparada perquè avui me'n vaig amb el Marti a Mallorca al viatge iniciàtic dels deu anys amb l'àvia, a treure una mica el nas pel món. Quan em recuperi ja us ho explicaré.

 Recordeu que en una entrada del blog us vaig parlar dels artistes que amb la seva creativitat modifiquen els carrers? Doncs ara, un d'ells, en Clet Abraham, va ser a Barcelona fa poc i és clar es va sentir temptat d'escampar el seu art per la nostra realitat modificant 200 senyals de tràfic. No cal dir que penso sortir de cacera ràpidament a veure què pesco pel Gòtic, Poble nou, el Raval .
   Però no és l'únic. De tant en quant en un racó insospitat algú ha penjat una poesia, un dibuix, un cor de fang cru que amb la pluja es torna llàgrima. Alguns signen o posen una adreça de correu, però la majoria són anònims.
 En Jordi  Barceloneta,  un jubilat a qui el metge va recomanar que caminés, pas a pas ha anat descobrint moltes d'aquestes petites mostres d'art o de sensibilitat i ara organitza safaris  amb grups de vint persones per descobrir i fotografiar aquestes petites grans mostres de creativitat.  Ja trigo massa, adéu.
Com a exercici de divendres us animo a descobrir alguna cosa insòlita al vostre barri. Segur que n'hi han, només cal mirar.


1 comentari: