diumenge, 3 d’abril del 2011

RECORDS

Hola, acabo de veure la pel·lícula GODZILLA -que ja coneixia- només pel plaer de tornar a veure Nova York. I he pensat tant en vosaltres que no m'he pogut estar de escriure. Aviat farà cinc anys, cinc anys ja! que les 4 (i en Rafael al pensament) varem emprendre aquell viatge. Abans que el monstre i l'exèrcit no es carreguin la ciutat han desfilat pel davant dels meus ulls Penn Station (com no recordar la meva bossa oblidada al tren), el Pont de Brooklin (que varem veure des del bus turístic), el Madison Square Garden (a l'interior del qual es troba l'estació), el Central Park (i els hot dog amb aigua que varem menjar assegudes a l'herba, i el paraigues de turista que la Ma. Dolors brandaba com una umbrella), el Flat Iron (que es veu des de l'Empire State), el preciós edifici de la Chrysler i tants i tants llocs. Curiosament, o potser no tant que per aquestes coses els americans són molt especials, a l'Empire State no li passa res ni tampoc a l'estàtua de la Llibertat que ni tan sols es veu, o al menys jo no he vist. Si surten les Torres Bessones ja que la pel·lícula és de 1998.
Suposo que per un defecte de traducció en un moment de la peli algú diu: Això és el pitjor que li ha passat a aquesta ciutat des de el del World Trade Center. Quina premonició, tres anys abans!

Com us podeu imaginar, m'he tornat a mirar els àlbums i m'he llegit el diari que va fer la Malole. I em semblava que encara hi erem. Què bé que ho varem passar, veritat?

Abans de dos mesos, ens hem de reunir per celebrar la cinquena edició del LOBSTER'S DAY.
I que per molts anys ho poguem fer!

4 comentaris:

  1. Per si la Malole no pot veure les imatges, una és un dibuix de Godzilla ensorrant el Chrysler i l'altra una fantàstica llagosta vermella.

    ResponElimina
  2. Com que la Malole no pot veure les fotos? Ara o mai? Ah i les fotos que desapareixen d'una entrada del bloc és perquè les esborreu de l'àlbum d'on les heu tret. Es veuen mentre hi són; si no hi són no es poden veure perquè el bloc només és un lligam però no se les queda. Entesos? (segurament aquesta és una explicació patatera però entenedora).

    ResponElimina
  3. Hola, comentari d'una inexperta. Les fotos de la Marisa no les veig mai, les dels altres, sí.
    Però es més, les que jo vaig enviar de Terrassa, passats tres dies ja no podia veure-les.I de debó que jo no havia esborrat res, no se fer-ho!
    Misteris de la tècnica?

    ResponElimina
  4. Quins bons records, va ser un viatge rodó,no sembla que casi faci cinc anys! sempre ens queda el Lobster Day, per quant? S'animarà la Susi o fem roda nova?

    ResponElimina