diumenge, 24 d’abril del 2011

LA TRESCA I LA VERDESCA


He sobreviscut a Sant Jordi, a les seves aglomeracions i a les interminables sessions de dubte dels nens davant de les parades de llibres. Finalment, varem gaudir d'un vespre força tranquil, tots de nas al llibre nou. La Yukiko va fer punts de llibre per tots i per a les mares i l'àvia, i ens va regalar unes roses d'origami que són la repera.
Avui ha començat un cert èxode; ja només som nou. Hem pogut desmuntar les taules annexes i uns indicis d'ordre despunten.
Aquest matí he anat a veure una interessant exposició a Llorens. Un noi d'allí ha muntat una mena de taller per artistes estrangers i ara s'exposaven les obres que han fet en la seva estada. Hi havia coses interessants, sobretot un patchwork fet pels nens de l'escola del poble en un taller amb una d'aquestes artistes. Es tracta de peces de feltre fetes per ells i decorades amb botons, brodats etc. La sala d'exposicions és en una casa antiga preciosa en la que han condicionat el celler amb un bon gust extraordinari. La mestressa de la casa és pintora (molt bona). La seva obra m'agrada molt i és una clara referència a aquesta terra de vinyes i mar.
Matí de pluja i tarda de núvols i sol, aguantat amb agulles d'estendre.

1 comentari:

  1. Per a quan el reportatge fotogràfic? Ens ten tan mal acostumats!

    ResponElimina