dilluns, 18 d’abril del 2011

A empentes i rodolons

Hola a tots: Volia haver posat l'imatge de l'exposició "La Trieste de Magris"però no em funciona l'escàner. Un cap de setmana profitós. Em sap greu dir-ho però, el sentir-me "lliure" de compromisos m'ha estat molt gratificant. I així, fent cas de la Maria Dolors hem anat a: L'exposició del CCCB "La trieste de Magris". Fantàstica! No només pel contigut sinò també per la posada en escena. Totes i cadascuna de les sales són interessants (no entro en detalls per si hi aneu, perquè és com una sorpresa constant) i hom surt amb les ganes d'anar a aquesta ciutat cruïlla de cultures i llengües. Al trobar a en James Joyce sembla que ja siguit un "vell conegut". La sala Becket "El petit Eiolf"de Ibsen. Ens vam trobar amb uns amics, en total sis, i aquest va ser el resum. A un li havia agradat molt, a un altre no li havia agradat gens i els altres quatre(entre ells en Marçal i jo) vam trobar que era una "obra prescindible". Moments bons, està clar, però res més. Si hi aneu ja ens donareu el nostre parer. Tots haviem vist "Truca un inspector" (per indicar una altra obra encara al teatre) i a tots ens havia agradat molt més. Lluna plena, sol, pau, tranquilitat, una nova neta (que ja us explicaré), tot positiu!

2 comentaris:

  1. I tot aixòniomés en elprimer cap de setmana!
    Quant a Ibsen, ja se sabia que no era una gran obra (crítica dixit) però en un creador, del tipus que sigui, no hi ha res gratuït, tot forma part de la seva trajectòria i en una obra potser només hi ha el gèrmen d'alguna cosa que després es desenvoluparà. Si ho sabrem nosaltres!

    ResponElimina
  2. Ja pots estar contenta, assessora de guàrdia. Dimecres vaig amb els meus néts al Caixa Fórum a veure l'exposició Tehotihuacan (el "savi" que li diu en Marçal, va dir quan li vaig comentar ah, si! els Maies,els Asteques). I si podem, dijous al museu de Ceràmica.

    ResponElimina