dimarts, 11 de maig del 2010

TRESCA I VERDESCA 107


  • Ahir anada a Girona, al Temps de flors i a més a més amb unes amigues recuperades des de la joventut. Ens ho vam passar molt bé i com sempre, la ciutat aquest dia llueix encara millor. Llàstima que amb la gentada és difícil tenir aquella sensació de descobriment, de que tu ets la primera persona en veure-ho. De tantes pedres al carrer i tantes pujades i baixades et canses molt. Sort que també als peus hi poden sortir flors, com veieu.
  • Espanya intervinguda és un tótol del diari. Em creia que era pel Rei però no, es refereix a l'aval de 750.000 milions (quin vertígen) al deute públic. Tot i no entendre res de la borsa (i per a què?) ja es veu que tot és poc si l'€ dels nostres pecats ha de seguir existint. Vivim en un perpetu Virgencita que me quede como estoy.
  • A l'Hereu li fallen les votacions. Ni ell no va poder votar! per problemes tècnics. És el que dèiem, aquests problemes són els que s'han de tenir en conte abans de proposar una operació com aquesta. Però, a mica que pogueu, voteu,germans, voteu que és el seny català el que està en joc.
  • Atenció al cicle Radicals Lliures, de teatre.
  • Avui és Sant Ponç.
  • Al jardí central de la UB, III Festival Clàssic al jardí. La lliçó- Ionesco a les 12'30h- Això no és vida- Sergi Belbel a les 18h- Comèdia policíaca per la Piscifactoria a les 21'30h. Gratuit.
  • Projecció de Vestida de azul i Silencis amb l'actuació de l'Ocaña. La Virrreina a les 19h.
  • El latido de Àfrica- documental sobre la joventut del Gabón. Llibreria Altaïr a les 19'30
  • Tertúlia amb A. Skarmeta(Chile, C. Rivera(Mèxic), C. Triviño(Colòmbia) i J.P Feimann(Argentina). A la Casa Asia a les 19'30h.
  • I si teniu ganes de cantar aneu a Luz de Gas on podeu fer-ho amb Nacho Vega, Abraham Boba i Fernando Alfaro en uns concerts de batiburrillo.

3 comentaris:

  1. Celebro que la manca dels teus comentaris fos per anar a Girona, jo hi vaig demà amb el Col·legi d'infermeres, anuncien pluges, ja veurem. Fins dijous

    ResponElimina
  2. Ara mateix, en Joan ha sortit cap a Sant Ponç. Menda lerenda està molt atrafagada preparant la Lobster's Day.
    La meva cunyada Montse va estar dissabte a Girona i no va venir massa entusiasmada. I la Malole va anar diumenge. Menda lerenda està molt atrafagada preparant la Lobster's Day.
    Segurament votaré la NO-REFORMA de la Diagonal per correu electrònic perquè estic molt atrafagada preparant la Lobster's Day.
    Per cert, ja te en Rafael la invitació a la Lobster's Day?

    ResponElimina
  3. Sí ya tengo la invitación. Hasta el viernes. Rafael.

    ResponElimina