dilluns, 3 de maig del 2010

TRESCA I VERDESCA 103




  • Després d'un cap de setmana totalment estiuenc (o sigui cavant, netejant, serrant, podant, plantant, cuinant etc). plena d'energia em disposo als dies que han de ser de preparació i pregàries per la Diagonal que ens amenaça. Estudieu, estudieu quer ja falta poc per l'Armagedon.
  • L'Aguirreida Espe diu que la corrupció és consustancial a las instituciones. És veritat que també diu qu això s'ha de combatre però destitueix, força dimissions, suspen de militància etc... i creu que això és la raó del seu èxit. Doncs ja li regalo!
  • Avui a la Vanguàrdia surt un extens article : ¿Y qe fue del caso Pretoria? on analitza i el que és millor explica que se n'ha fet dels implicats (Alavedra, Singla, Prenafeta etc). Normalment ens quedem amb les ganes de saber com acaben aquestes coses i tot es dilueix en la boira.Tots aquest estan bé, of course. Naveguen, juguen al golf, miren la tele... i callen. Tots, moníssims. Que tiempos aquellos, la crisi ni tan sols s'anomenava!
  • El Marius Serra, com sempre treiaent la punta a les paraules, es troba amb Procastinar i en fa un suc de verbàlia fascinant entre la definició , els magistrats a la Maestranza, Catalunya com una nació i el nostre futur i arriba a la conclusió de que sóm una procastinació, no allò d'una nació. MariusSerra@verbalia.com (no hi surt l'article però sempre és divertit). Avís: tampoc no hi surt en la Vanguàrdia digital.
  • I parlant de paraules, Magí Camps ens fa un diccionari constitucional amb paraules relacionades. Entre d'elles Desafecció que significa una desafecció, un cansament per les misèries de la cosa pública. Potser tots estem desafeccionats. Jo almenys m'hi sento. Potser és cosa de la primavera.
  • La Guàrdia Civil evita la subhasta d'una noia en un club de Madrid Sense comentaris.
  • Com que fa mal temps, un consell: aneu al cinema.
  • Ara me'n vaig a buscar Madame Bovary. Quan vulgueu podem passar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada