dijous, 6 de maig del 2010

TRESCA I VERDESCA 105

Estimada senyoreta Francis, he tingut un somni: dos homes se saludaven cordialment. Després feien mitja volta i avançaven donant-se l'esquena. A continuació es giraven i...(m'he despertat). Un dels homes tenia les celles en accent circumflex i l'altra duia barba. i és guenyo. Quina és la interpretació d'aquest somni? O no es tractava d'un somni? Li agrairia que me'n digués què puc esperar.-ne Cregui'm que friso per saber-ho. Atentament.MDG.
  • Ben desperta ja, vaig passant planes amb un entusiasme relatiu.1.120 anys de condemna per a cada un dels acusats de la T4 de Barajas, especulacions diverses sobre el meu somni (cada cop em sento més confosa), dos anys de respir per la prohibició dels toros, tractes panolis entre Palestina i Israel a través dels EE.UU, el macrochapapote, el doble de persones depenents del que es pensaven (i què es pensaven?), la paraula plantofada, en els exàmens de català de 6è curs, és una perfecta desconeguda (angelets!), l'os pirinenc necessita més recolzament social (té el meu incondicional, a veure si ni tan sols seran possibles els contes), les obres de la Diagonal es faran després de la crisi (muy largo me lo fiais), ha mort d'accident el dirigent social d'Ourense, "pare del marron glacé"(sensible pèrdua, espero que algun dels seus fills continui la seva trajectòria), avui obre el Saló del Còmic del que plomes més il·lustres haurien de fer-nos- en cinc cèntims), perquè no tenim un Picasso per vendre? ens solucionaria la vida (a tots, inclosos els nostres respectius fills que bé ho necessiten), l'assumpte Blanca d'Anjou m'interessa especialment però em revolta, com sempre, que acabi en repte científic el que era i és un ésser humà (imagineu què creuria si fos creient), com és allò de: qui emb greix comerça els dits se'n unta? no, no per res, o millor dit per allò del cap policial de l'aeroport, com, com? la Pantoja canalitzant diners del maromo? (pero on s'és vist!)... estic exhausta.

  • A la Jaume fuster, un homenatge a Fernando Krahn, a les 19h.
  • Garcia Lorca. Paisajes en Jazz. A càrrec del grup DivaDamns a la llibreria Martínez Pérez- València 246 a les 20'45. 15 €.
  • Ara me'n he d¡anar a buscar una bicicleta per a la Mina que fa tres anys demà. Uf.
  • Potser el més em convé és Aprendre a relaxar-se, una conferència a ... tant és.
  • A La Contra, el doctor Shalomo Breznitz, diu , entre altres coses , que la peresa mental és fatal per les nostres neurones i que és indispensable que cada dia ens regalem quinze minuts absolutament sense res a fer per a nosaltres mateixos. Mantenir la lucidesa és un exercici tan dur com mantenir la línia, diu. Cal fer exercici mental per aconseguir fer una exigent volta al dia en vuitanta móns. Ja ho sabeu.

1 comentari:

  1. Acabo de leer tu blog deprisa y corriendo y he notado que estás un pelín "estresada", yo que también lo estoy marcho a relajarme al Salón del Cómic allí leeré poco (descansaré) y veré muchos dibujos hoy toca lo visual. Adeu ya os contaré que tal fue. Rafel.

    ResponElimina