divendres, 7 de maig del 2010

TRESCA I VERDESCA 106

  • Iuju!!!Veig que tan mateix els ordinadors més potents i ben gestionats tenen fallades grosses. Com em tranquil·litza que a Wall Street també cundeixi el pànic.
  • El Consell d'immigració de Barcelona va dir a l'Ajuntament que no, que no volen votar per la Diagonal. Que ells s'estimarien més que aquests diners es dediquessin a qüestions socials.Toma ya! O tots moros o tots cristians, si senyor.
  • Un altre bisbe irlandés pederasta. Es la guerra, mas madera.
  • No sé perquè en lletres grans això de Montilla no convence a Rajoy (pel recurs de L'Estatut). Recordeu Pepito Grillo:



Cuando estés en líos


por tu bien o por tu mal,

¡dame un silbidito! ¡Dame un silbidito!

Y si no pudieras

dominar la tentación,

¡dame un silbidito!¡Dame un silbidito! etc.






  • El genoma del neandertal revela que es va aparellar amb el sapiens. Però un sol cop. Res no indica que seguissin dàli, dali en horreno i nefando contuberni. Quines coses ens ensenya la ciència, oi?
  • Però per ciència i sobretot barreges, una nova simfonia de Joan Ginjoain basada en el soroll del Sincrotó-Alba . Sons ,sotmesos a impulsos, estímuls, entrecreuament, fusions, contrastos, topades, accents, estiraments, vibracions, tenyits de colors i timbres propis i sotmesos a transparències en un aparent desordre que remet a l'ordre infinit de les esferes celests. Clac (és la meva boca que es tanca).
  • Ara es comença a parlar d'un túnel sota la Diagonal per a usos diversos. No seria prudent esperar fins a conèixer l'estudi que se n'està fent? O és que el percentatge per obres justifica anar canviant de plans cada cinc o deu anys? Algo huele a podrido en Dinamarca...
  • Començo a fer bossa per comprar-me una pamela i un cotxet d'invàlid per si algun dia el necessito. No vull ser menys que la Camil·la Parker que passa revista a les tropes de tal guisa. Ja em veig al jardí de Saifo amb els meus fills i nets a banda i banda. Bavejo de gust.
  • Aquest cap de setmana comença Temps de flors, a Girona. Encara que té els seus més i els seus menys, val la pena. A més a més el millor és el carrer i la vida en ell. Jo no m'ho perdo.

2 comentaris:

  1. .A qui li ha tocat la part Neanderthal i a qui la Sapiens? Horrible dilema!
    .Quan jo era petita com que sempre m'ha agradat dir-li a tothom el que ha de fer (oi que no us havieu adonat?) a casa em deien Pepito Grillo.
    .To bo or not to be, that is the question. M'has fet pensar en parlar de Dinamarca.
    .La meva cadira de rodes que sigui motoritzada motor, si ust plau.
    .Aquest cap de setmana em toca guàrdia. Saluda els gironins de part meva, que trobis moltes flors i pocs "capullos".

    ResponElimina
  2. Dimecres vaig a Girona, seria divertit trobar-nos, però abans demà sortida cap a Cotlliure,per recordar Antonio Machado. En espera del Lobster Day, cal anar fent saliva, malgrat el món de mones que vivim, nosaltres en treiem llagostes. Mª Teresa

    ResponElimina