dimarts, 4 de maig del 2010

TRESCA I VERDESCA 104

  • I jo em pregunto què passa amb el PSC i les seves relacions amb el PSOE? És que és més important tenir les espatlles cobertes (per a què?) que els interessos de Catalunya que, en definitiva, és la que nomena els seus dirigents? També acabo preguntant-me si no ens estarem tots tornant majaretes. Ja se sap que a base de cops i de tenir dos amors alhora ens hi podem tornar.
  • I el Zapatero i el Rajoy per fi reunits però per parlar de Grècia i sense recordar allò de cuando las barbas del vecino veas pelar.
  • I el Camps no us sembla una figura del Museu de cera, tan brillantet i peripuesto, ell? Ecs.
  • Per cert he clicat al Museu de cera de Barcelona i la casa on està instal·lat m'ha semblat que val la pena veure-la. És una casa senyorial, a cavall del s. XiX i XX , molt ben restaurada i conservada. Em sembla que qualsevol dia hi aniré. A veure si sóc capaç de fer abstracció de la resta.ja us ho explicaré.
  • A finals de setmana i començ de l'altra és la Girona en flors. Hi ha anys que és una reciositat i d'altres que no tant. Pe a fer-se'n y¡una idea cal anar-hi. Girona sempre s'ho val.
  • Segueix el 12è festival de cinema asiàtic. En els cinemes Rex i Aribau. Vegeu cartelleres.
  • Si us interessa anar a l'India des d'una cadira aneu a l'Imax Port vell a veure India misteriosa. Ah però és al matí. A les 12'20 i a les 11'30.
  • Ja tinc la Madame Bovary però l'he de passar a DVD i no me'n surto. La Meri no vindrà fins divendres. Una mica més de paciència.

3 comentaris:

  1. He visitat 2 o 3 vegades el museu de cera al final de les Rambles,l'última fa 8 anys. Mº Dolors si hi vas i coincidim estupendo. A Girona hi vaig el dimecres 12, amb un grup d'infermeres jubilades, tot el dia. Aniré a l'Imax, a les 11,30 és una bona hora per mi. Madame Bovary bé val una espera.

    ResponElimina
  2. Jo fa moltíssims anys que no he estat al museu de cera però la casa que l'acull no l'he visitada mai. Si el bareto de les fades. També he estat 3 cops veient TEMPS DE FLORS a Girona, la darrera amb la Malole, en Marçal i la seva germana Marta.
    Abans de veure Madame Bovary a veure si tinc temps de regelir-la.
    De política, el metge m'ha recomanat no parlar.

    ResponElimina
  3. Ja et trucaré per anar al museu de cera.

    ResponElimina