dimecres, 19 de maig del 2010

PANEM ET CIRCENSES II

Avui, més d'hora perquè tinc un dia mogudet. Guardo la "perla" pel final. Paciència.
  • Acusen a Camps de "cohecho impropio" (com es diu en català?). I jo em pregunto - i potser que ens ho respongui la nostra advocada preferida - Es que hi ha cohecho propio?
  • Hereu va assegurar ahir que els Jocs d'Hivern no poden treure-n's temps ni energies. No se com es diu en llatí però en castellà queda clar: A buenas horas mangas verdes.
  • Si no hi ha debat, Barcelona rebutja prohibir el "burka". El PP ho ha propossat, ICV ho considera xenòfob, CIU que a Lleida ha impulsat una moció similar, s'ha abstingut...això si que te explicació en llatí: Totum revolutum.
  • Barcelona ya es la segona ciutat en Congresos (135) tan sols per darrera de Viena. Ja ho veus i ells no tenen platja. Clar que Madrid està en el lloc 13 i això és el realment important. I tampoc no tenen platja.
  • La Guàrdia Civil va intervenir ahir 3.559 falsificacions de les pulseres Power Balance, que es publiciten tot assegurant que ajuden a mantenir l'equilibri corporal. Els que ja l'han comprada deuen anar de corcoll, pobrets.
  • El 70% dels estalviadors afirmen tenir un coneixement financer mitjà o alt. I perquè no destituïm Botín i companyia i promocionen els estalviadors com a presidents de tots els bancs i caixes del país?
  • L'acudit d'avui: Abans l'esport era com una metàfora de la societat i dels negocis. Em sembla que ara és al revés.
  • L'estudi fet per "passatgers espies provistos d'una llibreta per a prendre notes" assegura que el 24% dels taxistes circulen sense portar les tarifes visibles. Més difícil encara és veure la llicència municipal, la matrícula i el carnet del conductor. Compte companys si aneu amb la llibreta, no fos cas que us prenguessin per espies de l'OCU.
  • Un home de 90 anys va ser rescatat de les cordes d'estendre roba d'un tercer pis a on havia quedat penjat pel peus després de relliscar. A on era enfilat l'avi? Algú li va preguntar si és que es volia suïcidar?
  • Les aficions del Sevilla (35.000 persones) i de l'Atlètic de Madrid (44.000) entraràn a Barcelona per llocs diferents i els ubicaràn uns a la Diagonal i els altres a Montjuïc. Per si no ho sabieu avui es juga la final de la Copa del Rey. Tot i que en Juan Carlos encara està aquí, vindrà el principito a donar la copa i ell és atlètic declarat. Després dels cafres que varen cremar contenidors i trencar fanals i cabines de telèfon quan va guanyar el Barça, ara això.
  • Aconsegueixen la primera clonació d'un "toro bravo" a Espanya. Nosaltres, per una ovella no ens hi posem. I aquesta notícia enllaça amb la perla que us havia promés.
  • Serafín Marín, torero de Montcada i Reixac va desfilar diumenge a la Monumental amb barretina en comptes de "montera" i embolicat amb la bandera catalana com a "capote".Ja et dic jo que EL MÓN ESTÀ BEN GIRAT.

2 comentaris:

  1. Ets molt mantinera, t'escriuré a la tarda

    ResponElimina
  2. Entre les noticies de la Mª Dolors i les teves, no ens caldrà llegir el diari, però serè difícil ja que m'agrada fer-ho i tocar el paper. Jo ja buscarè altres coses per comentar, les que més em cridin l'atenció.

    ResponElimina