dimecres, 9 de març del 2011

Trescant i verdejant per la ciutat

Anava al cinema
però tenia temps per trescar una mica. Al Palau Robert he visitat una exposició de J.M. Huertas Claveria. És petita però interessant.
Després, xino-xano Còrsega, R. de Catalunya, Ptge de la Concepció, P. Gràcia,Provença i al cinema. He vist Dansa (bé encara que no sigui allò que se'n diu una pel·lícula sinó un reportatge sobre l'Òpera de París, molt ben fet. I a continuació Huevo, del mateix de La miel. Així com Leche no em va agrar gaire, aquesta sí. Tot passa sense que passi res o passen altres coses de les que realment passen. M'ha agradat força.
A la tarda (tot això ha passat al matí) he fet diversos encàrrecs, m'he comprat tres llibres i he visitat Al Círculo de Lectores una exosició d'il·lustracions de Santi Moix sobre Hucleberry Finn, molt maca. Us la recomano.
Baixant per R. de Catalunya, Diputació, Balmes he acabat a Pelai i al tren cap a caseta fent encara alguna descoberta per aquest camí tan conegut i tan divers.
Els tresors d'avui: un bar a l'aire lliure, amagat i de bona pinta, dos dracs em sembla que desconeguts per la M., les dues exposicions i unes cases a la R. de Catalunya que, vistes bé són al·lucinants. Els nostres avantpassats van tenir una època de "ramalasso", potent. I tot i que feia fred, la tarda, com acostuma a passar era bona per passejar. Qui en dóna més?

1 comentari:

  1. Què bonica que és la nostra ciutat vista amb ulls experts!

    ResponElimina