dimarts, 8 de març del 2011

8 de març. DIA DE LA DONA


PER A TOTES NOSALTRES, DONES DEL PRIMER MÓN I MOLT ESPECIALMENT PER LES DEL SEGON, TERCER I QUART MÓN.
I LES NOSTRES FILLES I LES FILLES DE LES NOSTRES FILLES.
NO ENS DESCUIDEM DELS HOMES QUE ENS SABEN VALORAR.
GRÀCIES RAFAEL PER LA TEVA POSTAL.


1 comentari:

  1. Els "acudits" d'en Forges, la postal d'en Rafael i el llibre "Cometas en el cielo" que va deixar-me la Marisa i que m'està agradant molt (el troç que porto llegit transcorreix a l'Afganistan abans de la primera invasió dels rusos, la pròpia invasió i l'inici d'una vida a California en mig d'una comunitat afgana),m'estan deixant feta un "pingajo". Què poc avança tot! i en molts de casos, no solament no avança sino que va cap enrera. Què podem fer?
    Fa molts anys vaig llegir que la primera civilització humana tenia deeses no deus, perque les donen creaven vides. A elles se les venerava. Ara bé, així que l'home va descobrir que, sense la seva participació, la dona no paria, es va acabar la societat matriarcal. Probablement, per canviar els rols només va necessitar la seva força bruta. I aixì fins ara!
    L'únic bo que tinc per celebrar avui es que el 8 de març de 1966 em vaig estrenar com a mare (perdona, Rafael, aquesta referència personal, que no porta enlloc però m'agrada recordar la bona feina que estava fent el dia de la dona treballadora).

    ResponElimina