diumenge, 13 de març del 2011

MÉS DE LLIBRES

Com que degut a les circumstàncies no puc fer gaires coses, llegeixo. Ja han caigut dos més.

PARAULES ENCADENADES de Jordi Galcerán, un curiós llibre (guió teatral) a on tot el text és un diàleg, molt ben lligat. Interessant ara que a classe estem parlant dels diàlegs.

MIL SOLS ESPLÈNDIDS de Khaled Hosseini (el mateix autor de Cometas en el cielo; en català "El caçador d'estels", del qual us vaig parlar fa uns dies). També passa a l'Afganistàn durant tres dècades, amb la invasió soviètica, la guerra, els talibans i l'arribada dels nord-americans. Impressiona pensar el que ha viscut i viu el poble afganès. Mentre el llegia he obert l'Atlas per a situar-me bé.
Encara m'ha agradat més que l'anterior. El vaig començar ahir i no l'he pogut deixar fins a acabar-ho.


Recordeu la noia afganesa del National Geogràfic?


4 comentaris:

  1. No sé si heu vist una foto recent d'aquesta noia. És una madura, arrugada i aclaparada dona amb marit i fills i en ella s'hi veu la mateixa trajectòria del seu país.No, si ja us dic jo que tot són metàfores.

    ResponElimina
  2. Si que vaig veure la foto actual de la noia, em va deixar corpresa de com s'ha envellit, era la sombra de la foto dels seus anys de joventut.

    ResponElimina
  3. Marisa que bé que pugis llegir tant i que ens ho expliquis, així tenim referències.

    ResponElimina
  4. Jo també vaig veure la foto de la dona afganesa, una trista ombra del que va ser, però al menys no anava amagada darrera el burka.

    Mª Teresa, en aquest món qui no es conforma és perquè no vol.

    ResponElimina