dimecres, 23 de novembre del 2016

LA TRESCA I LA VERDESCA

Preguntes

Una dona de 94 anys, Fernanda Pozo Carreño, es va llicenciar ahir en Químiques a la Universitat de Múrcia. Feia 74 anys que havia començat la carrera que no va acabar i tan sols li faltava una assignatura. Fins aquí la notícia. I ara, les preguntes:
Es va llicenciar a demanda pròpia? La Facultat va voler arreglar un greuge antic? Per què mai, abans, aquesta senyora havia intentat acabar la carrera? La va utilitzar ? La pensa utilitzar ara (potser per cobrar una pensió o cosa semblant)? Ha anat a classe últimament? On seia ? Els seus companys quin tracte li donaven? Els passava o rebia apunts? Els profes què? Anava al bar? S'adormia a classe? 
Potser és que finalment i gràcies al Borja, he assolit que tot és qüestionable i que per entendre una circumstància o un personatge cal fer preguntes incansablement. Almenys a mi, gairebé sempre em manquen les respostes. És clar que potser així m'és més fàcil tirar de beta imaginativa. Potser sí que jo també, quan tingui 94 anys, seré finalment, una escriptora passable. Oh quin gran goig, quina joia! Espero que em llegiu.

1 comentari: