dilluns, 7 d’abril del 2014

SOLUCIÓ A L'ENIGMA

De dones escriptores

Efectivament, aquest cop ha estat la Maria Teresa la que ha encertat l'enigma. Es tractava de Marguerite Duràs que divendres passat feia cent anys que havia nascut. El seu veritable nom era Marguerite Donnadieu. Penseu ara en les pistes i veureu com coincideixen. 
Ella mateixa deia: escriure no és explicar històries. És el contrari. És explicar-ho tot alhora. És explicar una història i l'absència d'aquesta història. És relatar una història que passa per la seva absència. Marguerite Duràs va trencar tots els motlles que va poder, transgredint les convencions narratives i va ser l'escriptora de l'oblit i de la recerca de l'amor i la mort. Una dona inquietant interessantíssima, que sempre sorprèn. 






Avui operen l'Olga Xirinacs del genoll. Et desitgem que tot vagi molt bé i que aviat puguis trescar lliurement per veure el món que tant t'interessa i ens transmets amb les teves paraules. Segur que de la teva convalescència en sortirà algun poema. Ja l'espero. Una abraçada, Olga. 

1 comentari:

  1. Jo també desitjo a l'Olga una bona convalescència i recuperació. M'agradaria trobar-te algún dia per Tarragona quan quedis amb la Mª Dolors. Una abraçada.

    ResponElimina