dissabte, 16 de novembre del 2013

L'arpa i les seves vibracions, 309


                                 ROMA novament

Com diu la tradició, cada viatge a Roma llenço una moneda a la Fontana de Trevi i el desig de tornar-hi es compleix. Demà novament marxo al 26º Congrés del PONTIFICIO CONSIGLIO PER GLI OPERATORI SANITARI, és el quart any que tinc la possibilitat d'assistir-hi, fet que em fa feliç.

Allí coincideixo amb gent de tot el planeta, que porta els seus resultsts i problemes relacionats amb el món de la medecina. L'aula està situada dins mateix del Vaticà, fet que em permet passejar-me per tot el recinte, sempre que porti penjat al coll un cordonet amb una cartrolina que et donen al fer la matrícula, és personal i intransferible.

Les ponències es poden presentar en anglès, francès, italià, castellà i alemany, i  es pot demanar traducció simultania. La durada és de tres dies intensos on escoltes i aprens esperiències de les comunicacions de molts hospitals; recordo de l'any passat esperiències del Perú amb molts pocs recursos i una altra de Australia amb bona financiació estatal, les dues funcionaven bé amb les seves possibilitats.  Les indumentaries molt variades, sobretot les africanes que llueixen vestits de colors llampants i turbans molt vistosos.. 

Nosaltres aprofitarem el viatge i allargarem una setmana per viatjar a Florència i Assís.. A la tornada us explicarè com ha anat tot plegat, congrés i escapades amb tren des de l'estació Terminus.

2 comentaris:

  1. Bon viatge, gaudeix i guarda tot el que puguis a la retina i al cervell per explicar-nos-ho a la tornada.

    ResponElimina
  2. Quina enveja!!!!! Gaudeix-ne molt i com la Marisa diu, esperem les teves cròniques!

    ResponElimina