dilluns, 19 de desembre del 2011

Van camuflats perque Hisenda no els detecti

Aquests dies els diaris son primets; es veu que mentre en Rajoi no s'hi posi seriosament, no hi ha massa tema. A mi això em fa miau,No serà una treva nadalenca per agafar-nos després desprevinguts?
Entre tant, avui la gran notícia (Barça a banda) és la recuperació de Gargantúa i Pantagruel, dada molt oportuna i més si la complementem amb la següent: Nadal a casa amb les millors delícies del xef. Pulardes, grans reserves, bouches de Noël (d'on han sortit aquestes?), còctels i etc a uns preus molt ajustats als temps que corren. Per exemple dels més barats a 130 € fins a 600" i picu."  per persona of course. Posats a fer podrien cobrar-los a 1.000 que és més rodó i no cal donar canvi que és molt ordinari. Jo tindré 31 a dinar. Com que no vull demanar cap  préstec faré el menú tradicional. I això sí, un vernut una mica més innovador..
Per si us serveix us faig partíceps del nostre vermut casolà :

Vermut
1-Tomàquet a rodanxes amb formatge de cabra i una oliva
2-Torrades rodones- Amb maionesa, pebrot, flor de mantega d’anxoves i tàpera com a centre. (150g mantega, 3 llaunes d'anoves, passat per la batedora. Formar flors amb mànega i congelar. Es munta congelades i es descongelen en un moment elles soles)
3- Revoltillo. Pastar 100 g de mantega amb 6 ous durs picats, porradell i palets de cranc.
Lligar amb suc de llimona i maionesa.
En mini vol-au-vents o vasets de xuclets
4- Torrada llarga olivada, cogombret  i ou dur, quadrat (o rodó que no fa tan bonic però és igual de bò).
5-Torradeta quadrada amb salmó, mantega i 1/4 de rodanxa de llimona, sobre torrada quadrada.
Ho poso en platets individuals (macos i de llençar) i a taula perquè no "pul·lulin pel mig fent nosa. Les begudes, normaletes i els nens amb Fanta, olives, cacauets i patates (aprofitem que encara no han crescut i la festa la duen a dins) 

2 comentaris:

  1. Que bé que us ho passareu!
    A casa també, el de sempre : escudella i carn d'olla, al davant una mica d'aperitiu "simbòlic", per postres estrenem les taronges de casa, ben posadetes, tallades, amb mel i canyella ja és tradició i torrons i tot allò del dia.

    I trobo que sí, que podrien fer els menús a mil, ja no ve d'aquí, tirarem la casa per la finestra...
    El vers molt bonic! gràcies.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies amiga xef. Ja he prés nota. Pel dia de Nadal nosaltres serem 13 0 14 adults, dues jovenetes, 9 nens i un bebé; total 24 o 25 (perquè una està per determinar).
    El text sobre Saifores, preciós. Les teves metàfores sempre tan encertades.

    A tota la teva familia i a les families dels qui entrin al blog, els meus millors desitjos per aquestes festes i per l'any vinent. I "que Dios nos coja confesados".

    ResponElimina