dimecres, 14 de setembre del 2011

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 139

MIQUEL GALMEZ

Just a les vuit del vespre s’inaugurava l’exposició del Miquel a la sala il mondo, del carrer Calabria 178, titulada “El bosc encantat”. Fa anys que som amics així com amb la seva dona l’Anna. Allí ens hem retrobat amb altres amics comuns i altres fotògrafs amics seus.

Totes les fotografies són del mateix format, cosa que dóna un equilibri a l'exposició; totes mostren escenes de boscos amb games de colors verds i marró fosc que m’han agradat molt. La tècnica és el resultat d’emprar una càmera estenopeica. M’ha explicat el que era, tan senzill com quan érem petits i miràvem pel forat fet en una caixa de sabates, sense objectiu.

Rafel i Marçal segur que ens en diríeu també moltes coses i possiblement ja coneixeu el Miquel, té un llarg currículum com a fotògraf artístic i una projecció en l’àmbit docent. Autor de diversos llibres i coautor del llibre tècnic Fotografia para professionals, 1976.

Jo no coneixia aquesta tècnica i m’ha sorprès gratament.

Marxo cap a Burgos dins unes hores, però volia deixar constància de l’obra d’en Miquel, tan diferent de les altres exposicions que ha fet fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada