dimecres, 9 de febrer del 2011

Tresca i verdesca

  • Ara que hi ha un canal només d'esports, desapareixerà la invasió en els altres canals?
  • Quina llàstima, ara que estem (gairebé tots), jubilats, va el Banc d'Espanya i diu que pels auments de salaris es tingui en compte la productivitat. Donada la nostra proverbial empenta ens haguessim forrat!
  • La vida és jun vaivé. Tornen els exàmens de setembre. Preparam-nos a les recuperacions estivals dels nostres néts. Horror. Esperem que siguin tots molts estudiosos. Jo, francament ja en tenia prou amb el repàs de les taules.
  • Veig que a Egipte no els acaben de convèncer. menys mal perquè ja em veia a venir que la cosa es dil·luia sense remei. Em sap molt de greu pels que viuen del turisme (més d'un 80%, crec) i que volen que tot es normalitzi ràpidament però ja han arribat massa lluny i cal mantenir el pols. No sé perquè aquest tema em té molt amoïnada aquests dies. Qualsevol diria que m'hi va res. La manca de lider evident em neguiteja. Però els mitjans digitals estan que treuen fum.
  • Des del centre del país se'ns vol fer creure que Catalunya demana l'oro i el moro quan l'únic que es vol, si no m'equivoco, és que es compleixin simplement les lleis i els pactes. El pragmatisme català ens fa dir allò de fets i no paraules que és ben diferent de donde dije digo digo Diego. O sigui que no ens vulguin fer beure a galet.
  • En un raconet del diari trobo que la Comunitat de Madrid deu a l'Ajuntament de la capital 416.451 € en multes de cotxes oficials. Què fan per arribar a tal extrem? Potser mentre esperen juguen a "autos de xoc" o fan carreres suicides per la Castellana. Tampoc no paga l'IBI del edificis autonòmics ni el dels pisos de l'Ivima (?).
  • 75 anys del Monopoly. Sembla que sigui una notícia trascendental. És un joc horrendo que ha contribuit, al respecte pel poder i els diners. Un joc idiota
  • És possible que una vacuna contra la grip indueixi narcolèpsia. Només ens faltaruia això. Sort que aquest any no m'he vacunat. Entre les obres dels meus veíns, les activitats socials i les meves trescades no tindría temps per a res més. Allò de ja dormirem quan siguem morts.
  • Hereu i Puig es conjuren per a una millor seguretat ciutadana. Horrendo contubernio del que res de bo no pot sortir. Dràcula i l'oca Paca (no la busqueu, me l'acabo d'inventar).
  • I en la compra de l'Arnau, absolutament degradat després d'anys d'anunciar-la ? No hi ha hagut cap intent de devaluació? Jo, la veritat és que amb els anys m'he tornat molt mal pensada.
  • Obama, s'acosta a la "perfecció", diu una notícia : no fuma. Jo tampoc.
  • El quadre de Picasso : La lectura, s'ha subhastat i venut per 27'7 milions d'euros. Crec sincerament, que almenys moralment me'n toquen pel cap baix uns dos mil.
  • Ja es projecta Leche, una altra pel·lícula de la trilogia de La miel que tant ens va agradar.

2 comentaris:

  1. He visto "Leche" a las 4,30 y "Huevo" a las 6,30 en el Alexandra. O sea doblete esta tarde. No tienen la perfección de "Miel" pero son interesantes a pesar de dejar unos cuantos cabos sueltos. Ya lo comentaremos cuando nos veamos si las vais a ver.

    ResponElimina
  2. Miel em va agradar molt, ara aniré a veure LECHE, però separada de HUEVO, prefereixo pair-les bé.

    ResponElimina