dilluns, 7 de febrer del 2011


Ja s'ha acabat la setmana negra. No deixa de ser un descans perquè podré tornat a disposar del meu temps. Dels actes als quals vaig assistir el que més em va agradar va ser el col·loqui amb Dani el Rojo, un gangster de Barcelona. Bé, podriem dir un ex gangster perquè ara està "rehabilitat". Un tipus realment curiós, molt extrovertit i divertit que havia caigut en la droga i que per poder comprar-ne es va dedicar a assaltar bancs com aquell que va al despatx a fer negocis. Ara s'ha publicat un llibre de les seves memòries escrit per Lluc Oliveres.
També va estar molt bé el dia en que es va simular un atracament i llavors, amb el que tots haviem vist en directe i el testimoni d'una noia del públic es va fer el retrat robot del sospitós. El dubuix es feia en una altra sala i en una pantalla s'anava veient com es corretgia i transformava segons el que indicava la noia. Entre tant uns membres de la policía científica anaven explicant els diferents mitjans que utilitzen com a eines d'ajuda.

Ahir, amb els follons d'últimas hora i distribucions rares dels cotxes, em vaig descuidar a Saifo el cistell on duia des del telèfon mòbil fins el bistec que m'havia de menjar. O sigui que ara me n'hi vaig perquè no tinc cap ganes d'arribar la pròxima setmana i pensar-me, per l'olor, que s'ha comés un assassinat allí (en realitat el que no puc aguantar és quedar-me sense els llibres, dos, que estic llegint). Per això, per avui poca cosa.
Ah, sí, dilluns que ve, en principi pujaré a Montserrat a veure, finalment, l'exposició del Giralt-Miracle. Si algú s'hi apunta serà benvingut.

4 comentaris:

  1. Les explicacions de la Maria Teresa fan venir ganes de pujar a Montserrat. Així que jo m'hi apunto dilluns vinent sempre que sigui a partir de les 11 del mati (abans tinc feina al despatx).
    Ja em direu quelcom.

    ResponElimina
  2. Yo asistí a la sesión del Saló de Cent con José Mª Mena, Baltasar Garzón y Josep Martí Gómez, muy interesante, se dijeron cosas fuertes. En cuanto a la visita a Monteserrat tenía previsto ir a ver lo de Giralt Miracle. Si vais este lunes puedo venir, si me queréis claro, porque prcisamente tengo fiesta de clase este lunes el profe no puede venir.

    ResponElimina
  3. Jo també m'apuntaria, com diu en Rafael "si me queréis, claro".

    ResponElimina