dilluns, 22 de febrer del 2010

TRESCA I VERDESCA- 65

Feta ja la digestió de les exquisideses de l'altra dia comencem setmana:
  • En el Museu de Ceràmica (el "meu"), a partir de demà una mostra :Confluèncie en el fang aparella obres d'artistes actuals amb altres d'artistes anònims africans de tot els temps. M'agradarà veure qui surt mé ben parat.
  • Al Museu d'Història de la Ciutat, una altra exposició sobre Cerdà que acaba de completar la nostra visió del projecte que, sens dubte, va configurar la nostra ciutat.
  • En un article d'avui a La Vanguàrdia, veig, impressionada, les dones pioneres de diverses carreres o treballs de Barcelona en els últims cent anys. A l'any 1917, a La Gran Via, les dones encara rentaven al carrer que era una mena de riera. I sense anar tan lluny recordo que una companya meva d'escola era l'única alumna en l'Escola d'Enginyers Industrials. Déiu n'hi do del camí recorregut entre totes tot i que encara, encara...
  • Ara que es reconeix que en la política empresarial s'apliquen moltes tecniques tretes del Disseny i de la Publlicitat, donem les gràcies al nostre particular Gurú que tan bé ens va il·lustrar i mostrar com també en altres camps es poden aplicar aquest criteris. Jo reconec que a partir d'aquell moment molts cops he recordat coses dites quell dia, tant a l'escriure com a l'analitzar l'escriptura d'altres. Gràcies GuruMarçal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada