divendres, 12 de febrer del 2010

TRESCA I VERDESCA 61



  • Avui és Santa Eulàlia, patrona de la ciutat. Recordeu, amics fotògrafs que és dia de portes obertes a l'Ajuntament i que hi ha molts actes diversos que podreu veure si cliqueu a la paraula subratllada.
  • Sense voler ficar-me en política, estic perplexa del ressò d'unes paraules que crec que reflecteixen perfectament el sentir de la majoria. És veritat que els personatges públics han de mesurar el que diuen però francament, dir que estem cansats no crec que sigui per tant. A més a més, no hem dit mols cops que el pitjor que pot passar és que les coses s'amaguin o no es diguin?
  • Aquesta nit al Jamboree, Melissa Aldana, una saxofonista xilena de vint anys , tocarà amb els seus companys Pablo Eluchans i Michael de Palma. Els crítics els consideren el trio més fresc de Boston.
  • Finalment s'han decidit a mostrar la seva veritable cara, a El hombre lobo, uns quants dels que ja sospitavem que ho eren (Benicio del Toro, A. Hopkins...). Segons la crítica, en aquesta versió es perd precisament l'espectador més fidel: l'amant del cinema fantàstic. Si que anem bé.
  • Tardes a les golfes. Espectacle de jazz amb Clara Luna, A. Boquera i Xavi Maureta. A la casa Golferichs a les 21 h. Cal reservar al 93 323 77 90. Gratuït.
  • Molt interessant al Què fem d'avui, a La Vanguardia, l'article dedicat a les tavernes de tota la vida :Quimet i Quimet(Poeta Cabañes 25), Bodega Sepúlveda (Sepúlveda 173), La bodegueta (R. catalunya 100) El xampanyet (Montcada 22), La bombeta (PL. de la Maquinista 3), El roure (Luís Antúnez 7), Jai-ca (Ginebra 13) i el nostre Tomàs. Potser podriem organitzar un seguit de visites. Són coses d'aquelles que s'han de fer abans de morir, encara que no hi ha pressa.

2 comentaris:

  1. Hola blocaires, m'apunto a la ronda de les tavernes, bé dos o tres per nit que "el cuerpo no da por más" A la Rambla del Prat han tancat la de les guitarres, on de joves hi anavem a vegades.Jo encara no he entrat mai a Can Tomas, i la tenim ben a prop els dijous, ja en parlarem...Mª Teresa

    ResponElimina
  2. No, si al final siempre sale. Y pensar que parecíais tan serias y resulta que… ¡visca el mam! jo també mi apunto. Rafael

    ResponElimina