dimarts, 27 de setembre del 2016

- LA TRESCA I LA VERDESCA

Retrobament

Hola amics! Ja sóc aquí!
Quants dies sense aquest contacte que no per invisible és menys gratificant. He trobat molt a faltar les cròniques i notícies, els petits plaers de l'amistat, les troballes i també la possibilitat de poder-vos explicar les meves observacions i comentaris; descàrregues a vegades d'adrenalina per les coses que passen fora del nostre abast.
Ha estat per mi un estiu de molta companyia, de molt entrar i sortir fills i néts de casa, de molt enrenou i que ha acabat, com ja sabíeu amb el viatge anual amb els amics de sempre. Aquest any ha estat Castella, l'espai de les nostres facècies, indagacions i també bons menjars i bons riures; ja us en faré cinc cèntims. Però de mica en mica que encara estic en l'etapa de posar les coses a lloc i engegar un nou curs. Piano, piano, si va lontano.

2 comentaris:

  1. Benvingada novament, s'ha m'ha fet molt llarga la teva absència. Aquest estiu m'he trobat orfe, sola al bloc, bé la Marisa va penjar l'estelada el dia de la Diada i ha tornat al seu cau. Del Rafel no en sé res.

    ResponElimina