dijous, 13 de març del 2014

LA TRESCA I LA VERDESCA

Encantada


Volia veure com anava això de l'ensulsiada de LeS Glòries i de pas als Encants a comprar una roba que necessitava. Aquí teniu el reportatge fotogràfic.

Una part dels Encants, ara, s'ha embotigat més i la gran explanada de penja i despenja està a cobert. Suposo que els heu vist o almenys algún dels projectes o fotos. Als d'abans , últimament ja hi havia també moltes botigues però desordenades i com Déu els donava a entendre. Ara són botigues que es poden tancar bé, totes iguals i jo diria que s'han multiplicat perquè cada cop s'assemblen més a un centre comercial. No dubto que pels encantistes deuen ser més còmodes però no és ben bé el mateix. Ara són moltíssimes més les botigues de cosa nova : mobles, materiar sanitari, elèctric, ferreteries etc i menys les d'antic o rampoines més o menys passades. El centre continua més o menys com sempre però al estar a cobert es veu molt més deixat. Estava a petar de gent, suposo que en això hi han guanyat.
La coberta potser té problemes estructurals o de mala instal·la ció o d'altres però vista des de sota és preciosa; la miris per on la miris els mil reflexes et fan veure un món del revés, una mena de país de les meravelles d'Alícia. Tot un contrast.  

1 comentari:

  1. A perdido el encanto que tenía en buena parte. No es lo mismo, por descontado. Y tienes la sensación de que ya no encontrarás aquello que te sorprendía y te quedabas. En cambio es una disfrutada fotografiar el techo, por muchos problemas que tenga, da mucho de sí. Comentario a parte, no se entienden esos fallos de los arquitectos.

    ResponElimina